Gönderen Konu: Philips Destek  (Okunma sayısı 2128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Philips Destek
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2012, 23:51:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben vermiştim kardeş iletiden göndermiştin ama bol şans ....  ;)

ok sağolasın biliyorum  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2012, 23:59:36 »
şu başlığı gören tanıdık tanımadık oy versede her saat başını beklemesem oy mesajı yollamak için özelden  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 03 Şubat 2012, 16:11:23 »
arkadaşalr oy vermeyin artık.kazanma şansm kalmadı oylar uçtu asla o akdar oy toplayamam  ;D ya ilk kez beğenili jüri seçimsiz bir yarışmaya katılayım dedim,üstelik en dandik hediyeyi seçtim rengi hoşuma gitti diye ona bile oylar uçmuş  ;D oy veren herkese çok teşekkürler  ;D

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 03 Şubat 2012, 17:27:43 »
arkadaşalr oy vermeyin artık.kazanma şansm kalmadı oylar uçtu asla o akdar oy toplayamam  ;D ya ilk kez beğenili jüri seçimsiz bir yarışmaya katılayım dedim,üstelik en dandik hediyeyi seçtim rengi hoşuma gitti diye ona bile oylar uçmuş  ;D oy veren herkese çok teşekkürler  ;D
Rica ederiz hep öyle olur zaten, kartopu yarışmasına katılmıştım onda da benim başıma geldi bende yarışmayı bırakmıştım  ;)

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
« Yanıtla #24 : 03 Şubat 2012, 18:06:11 »
ben yinede oy verdim belki eleme falan olur  :D

93
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2012, 18:06:29 Gönderen: cico23 »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 03 Şubat 2012, 18:24:51 »
ben yinede oy verdim belki eleme falan olur  :D

93

1-2 kişiyi elerler en fazla 4 kişi benden daha fazla oy almış ve sayıları hızla artıyor  ;D pes ettim daha katılmam oylu beğenili yarışlmalar ilk kez katıldım boyumun ölçüsünü aldım  ;D teşeşkürler oy verenlere  ;D