0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oynadım ancak oyunun sonunda kayıt için hiçbir bilgi istemedi benden bu normal mi anlayamadım?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoynadım ancak oyunun sonunda kayıt için hiçbir bilgi istemedi benden bu normal mi anlayamadım?İlk başta kayıt alması lazım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoynadım ancak oyunun sonunda kayıt için hiçbir bilgi istemedi benden bu normal mi anlayamadım?İlk başta kayıt alması lazım.tekrar oynayım bari..belki bu sefer olur.tüh ya o kadar da oynamıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoynadım ancak oyunun sonunda kayıt için hiçbir bilgi istemedi benden bu normal mi anlayamadım?İlk başta kayıt alması lazım.tekrar oynayım bari..belki bu sefer olur.tüh ya o kadar da oynamıştımİstediğin kadar oyna fakat herkese 1 çekiliş hakkı veriyorlar bunu hatırlayayım dedim
yarım saat uğraştım yüksek puan yapmak için, sonuç: çekiliş