0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz önce pritt kaszandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiraz önce pritt kaszandım Bi Ben Kazanamadım !
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiraz önce pritt kaszandım Bi Ben Kazanamadım ! yalnız değilsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiraz önce pritt kaszandım Bi Ben Kazanamadım ! yalnız değilsin acaba soyadımızımı değiştirsek benimde demirci :)ve kazanamayanlardanım O Zaman; Bi Biz Kazanamadık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiraz önce pritt kaszandım Bi Ben Kazanamadım ! yalnız değilsin acaba soyadımızımı değiştirsek benimde demirci :)ve kazanamayanlardanım O Zaman; Bi Biz Kazanamadık