Hani kazananlar nerde yaaa.
Ajans Ünvanı: McCANN ERICKSON - PR DEPARTMANI
Ajans Başkanı: Tankut Karahan
Medya Direktörü: İlkay Çiçekçi Özgan
Telefon: 0212 317 56 00 Faks: 0212 270 26 27
Adres: Büyükdere cad. Ecza sok. No:6 Levent / İstanbul
Bu bilgileri buldum googledan. İddası olan arkadaşım varsa arayabilirler. Daha hızlı iletişim kurulabilir. Sonuç çıkmazsa bende arayabilirim. En azından rahatsızlık veririm. Arkasında duramayacağınız yarışmayı niye yapıyorsunuz.
Bu arada kazananları ben mi göremiyorum. Herkeste böyle mi.
KAZANANLAR
1.turgut gülte 0.15sn
2.oğuzhan yılmaz 0.15sn
3. akner ozdil 0.15sn
Ajans Ünvanı: McCANN ERICKSON - PR DEPARTMANI
Ajans Başkanı: Tankut Karahan
Medya Direktörü: İlkay Çiçekçi Özgan
Telefon: 0212 317 56 00 Faks: 0212 270 26 27
Adres: Büyükdere cad. Ecza sok. No:6 Levent / İstanbul
Bu bilgileri buldum googledan. İddası olan arkadaşım varsa arayabilirler. Daha hızlı iletişim kurulabilir. Sonuç çıkmazsa bende arayabilirim. En azından rahatsızlık veririm. Arkasında duramayacağınız yarışmayı niye yapıyorsunuz.
Bu arada kazananları ben mi göremiyorum. Herkeste böyle mi.
sitede yazıyor anasayfada en hızlı bulan 3 kişi belli oldu diye sağda hemen
keşke kazananlara şey yazsalardı samsung ultra touchu bulan en sahtekar 3 kiş belli oldu diye ama kendileride aynı
Chrome de wwww olarak yazıyor. İsim gözükmüyor. Firefox tan bakınca gördüm isimleri.
Bu isimleri daha önce sildiler. Ayın 4 ünde veya 5 inde sildiler. Bunlar tekrar girdi listeye. Ama şimdi bişey yapmıyorlar. İlginç. Mail attınız mı cevap geldi mi. Bi mail de ben atayım. Yarında arayacam telefonla. Bakalım ne diyecekler.
Arkadaşlar birde bu yarışmada samsung da var mı. Samsung mu düzenliyor. Orayada mail atılabilir. Artık sıkıldım böyle durumlardan. Şikayetvar a da mail atacam. Heryere şikayet edecem.
ben şikayet ettim çokta ağır yazdım valla
Bende az önce gönderdim ve kendilerine teşekür ettim. Bu yarışmayı samsung mu düzenliyor.
Yarışmada benim iddam yok ama bu kadar da göz göre göre hilecilere verilmezki. Diğer arkadaşlarımızda gönderirse şikayet maili daha etkili olabilir. En azından tepkisiz kalmayalım.