Çekiliş en iyisi.
NO yarıima NO cry

sinless oyun zamanını durdurma please. pekı ba ılerı almayı ogret ılk besten cıkıp ılk 50 ye gırmek ıcın.
ılk bes hedıyesı kotu kampanyalar ılk 50 ye ıyı sey verıyorlar
canın sağolsun. ama yeterince iyi yapamamışsın;)

1.05 snde bitirene ben de blackberrymi hediye edecem
yeterlimi ?
ben soylemıstım o da acıklamıstı zaten.
ama hıc ugrasmamıs bellı
ben soylemıstım o da acıklamıstı zaten.
ama hıc ugrasmamıs bellı 
demekki bizlere yalan atmış
Çekiliş en iyisi.
NO yarıima NO cry 
sinless oyun zamanını durdurma please. pekı ba ılerı almayı ogret ılk besten cıkıp ılk 50 ye gırmek ıcın.
ılk bes hedıyesı kotu kampanyalar ılk 50 ye ıyı sey verıyorlar 
Pardon Oyun zamanını durdursam numaranaksinda 1 cilikten düşmezdim değilmi ? Hilenin en iyisini yapardım bir çok açığı olduğu halde forumda tüm açıkları söyledim adamların gözüne baka baka sonunda kapadılar. Tekrardan çabalasam açık bulurum bulunmuyacak birşey değil. Ki Samsung un bu yarışmasında hiç bir şekilde puanlarımı kabul etmiyor kaydetmiyor ne açıkla oynadığım halde nede doğru düzgün oynadığım halde top 10 dakilerin hepsi aynı isimlerde dönüyor farklı isim yok. Şu ana kadar bu tür yarışmalarda eti wantedi kutlarım bir süre sonra sistemden kendini atıyor yarışmada hareketsiz kaldığında ama sonunda kutularda hilelerini herkes bulduğu halde hiç bir şekilde müdahale etmediler.
Eğer bu yarışma oyunlarını tanıdığınız kişiler asarlamış ise doğal olarak size en iyi şekli yaparlar böylede gider her zaman haksız rekabettir en güzeli belirli bir puanı geçip çekiliş hakkına katılmaktır.
Konuyu uzatıp konu dışına çıkmıyayım mod.' lar uyarmadan.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapininsan oğlu inanmaz ispat 2 sadece bilgilerimle yaptığı mbirşey photoshopla uraşmaya kalkarsam daha iyisini yaparım.
Gelip bunun içinde adobe ile yaptı diyeceksiniz eee prnt scrn i o programla alıyorum istersen özel olarak painttede alabilirim senin için.
Oyun içerisinde 260 sn gibi bişey yaptım. Ortalamanız 39 saniye diye bu 39 nerden çıktı.
Oyun içerisinde 260 sn gibi bişey yaptım. Ortalamanız 39 saniye diye bu 39 nerden çıktı.
Hem DH hem bura ıyı goturuyorsun valla
ben toplamda 25 (yanda yazan süre) zaman biriminde bitirdim oyun sonunda 3.75 sn. de tamamladın dedi, ilk sıralamalar baktığımızda 0,15 sn. yani 15 salisede bitrmiş olunuyo e zaman birimine bölersek 1 salisede oyunu bitirmiş olmalılar ki bu imkansız iletişim adresi vermemişler bende samsung mobile a şikayet maili attım ama ne cevap var ne de başka bişey..