Ablam Eskişehirde ona gelmiş bana yine yok,avona döncek bu da. Ankarada olup gelmeyen var mı? Nereyi arayıp sormamız gerekiyor? Sinir oldum.
benimde gelmedi ya. Bursada olupta gelen ve ne ile geldiğini söyleyebilecek var mı?
Ablam Eskişehirde ona gelmiş bana yine yok,avona döncek bu da. Ankarada olup gelmeyen var mı? Nereyi arayıp sormamız gerekiyor? Sinir oldum.
bende var benımde gelmedı
Bende Adanadayım gelmedı henuz Adanada olup benımo su gelen varmı?
benim geldi adanadayım adamlar sallıyolar arayın
Ne pislik bir firma bu ya pazartesiden beri görüşüyorum Antakyadan iskenderuna otobüsle gönderecekler yolcu otobüsü ile iskenderunda şubeleri yokmuş hergün arıyorum bugün diyor bugün diyor göndermiyor. Bugün yine aradım cep telleri var bende önce meşgule aldı ondan sonrada bidaha atmadı zip görevlisi. Allah belasını versin hepsinin. Kriz geçiricez artık bunlar yüzünden. Heleki Eti cin oyuncağım 1 aydır ellerinde getirmediler.
benim geldi adanadayım adamlar sallıyolar arayın
bende numarası yok sızde varsa yazarmısınız yarın arayayım yoksa getıreceklerı yok...
eti cin oyuncaklarıma yattı bunlar yaaa.6 tane gelmesi lazımdı;1 tane gelmiş ben evde yokken..bakıcım da anlamaz bu işlerden adama sormamış tabi..şu etinin numarası neydi?
üstüne düşmesseniz gelmiyorr