Gönderen Konu: money club kart tıkla kazan  (Okunma sayısı 6072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
Ynt: money club kart tıkla kazan
« Yanıtla #40 : 31 Ocak 2012, 14:40:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
siz emekte vermiyorsunuz bı forumdan faydanalıp birde şikayet ediyorsunuz birde üzerine dalga geçer gibi şukadar aldım diyorsunuz Sizi Allaha havale ediyorum

bu forumun tek eksiği tartışma yerinin olmayışı sizin gibi değerli  tartışma yaratmaya müsait moderatörler olduktan sonra bunun eksikliği olmaması gerekiyor.

bence forumun eksiği yok fazlası var üstüne alınmada serbest !!..
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 31 Ocak 2012, 14:41:20 »
napsaydım sizi takdir mi etseydim beklemeyin benden neyse o beyefendi yeter beni bile delirtiniz ya !!

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 31 Ocak 2012, 14:41:34 »
ALLAH gözünüzü doyursun bir tane bile alamadım :(

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 31 Ocak 2012, 14:44:52 »
siz emekte vermiyorsunuz bı forumdan faydanalıp birde şikayet ediyorsunuz birde üzerine dalga geçer gibi şukadar aldım diyorsunuz Sizi Allaha havale ediyorum

bu forumun tek eksiği tartışma yerinin olmayışı sizin gibi değerli  tartışma yaratmaya müsait moderatörler olduktan sonra bunun eksikliği olmaması gerekiyor.

anla artık arkadaş forumda istenmeyen kişisin sen git diğer forumdaki yandaşlarınla takıl orda bir tane sen haklısın diyen bulamazsın bu forumda daha da forumda takılıyorsun iyi astarın var

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #44 : 31 Ocak 2012, 14:45:06 »
ya nası bi mantıktır bu ''yeteri kadar''  alıp, sonra moneye şikayet yazmak >:( yeteri kadardan kasıt 1 adet olmadığı çok açık ! önce kendinle bi uzlaş kendine öneriler sun bence ... çok çelişkilerle dolusun...
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2012, 14:45:39 Gönderen: isimyok000 »

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 31 Ocak 2012, 14:47:25 »
hoca verirmiş talkımı kendi yutarmış salkımı ; bundan ne farkı varsa artık yapılanın.. aman yapmayın etmeyin  vs.  sonra da ben yeterince aldım demekk   bravo takdire şayan bi davranış sergilemesi.. 
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 31 Ocak 2012, 14:49:54 »
hoca verirmiş talkımı kendi yutarmış salkımı ; bundan ne farkı varsa artık yapılanın.. aman yapmayın etmeyin  vs.  sonra da ben yeterince aldım demekk   bravo takdire şayan bi davranış sergilemesi..

ya alkış ekleyinnnn foruma

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #47 : 31 Ocak 2012, 14:50:26 »
Gamze gibi dusunen o kadar cok kişi var ki burada emin olun tek yada yanlız değil

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 31 Ocak 2012, 15:06:53 »
aynen arkadaşım böyle açgözlülük mü olur 1 tane bile kazanamadım ben 1 tane kazansam bana yeterdi neyse ALLAH gözlerini doyursun diyorum ;)

Çevrimdışı falanfilan

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #49 : 31 Ocak 2012, 15:48:16 »
Bu forumdakiler birbirlerini kollar aman onlara karşı çıkma haklı olsan bile haksız duruma düşürürler. Bak diğer bugün ne kazandım ne geldi konusunda biri 3 adet fish finger 5 adet peynir almış babası gelince onun kartından bi peynir daha alcakmış , onu tebrik ederler seni linç ederler.  ;D Kendileri tonlarca kazanır kimse laf söylemez bunlara. Cemaat bunlar kendilerinden başkası kazanınca veya başka forumlardan birileri kazanırsa sinir olur çatlar bunlar. hadi  mod at beni forumdan. yapabileceğin en iyi şey bu ;D oh yeaahh
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2012, 15:49:07 Gönderen: falanfilan »