0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayır belli bi cvp var yazdım yukarda da ağ-kılış- ve sprey olan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır belli bi cvp var yazdım yukarda da ağ-kılış- ve sprey olandikkat etmemısım ben yanlıs sıkkı ısaretledım nolcak sımdı.3 cekılıs hakkım varmıs.onlar nolcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır belli bi cvp var yazdım yukarda da ağ-kılış- ve sprey olandikkat etmemısım ben yanlıs sıkkı ısaretledım nolcak sımdı.3 cekılıs hakkım varmıs.onlar nolcakbilmem katılım şartları sayfası açılmadı umarım güme gitmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır belli bi cvp var yazdım yukarda da ağ-kılış- ve sprey olandikkat etmemısım ben yanlıs sıkkı ısaretledım nolcak sımdı.3 cekılıs hakkım varmıs.onlar nolcakbilmem katılım şartları sayfası açılmadı umarım güme gitmez verdiğin refli linkle ilgilenmekten devamını incelemedım bir daha refli link yazma bak benden söylemesi )