Derimod
Anneler Günü'ne özel ayakkabı fiyatları 19 - 39 milyon arası.
Hisar
7 - 14 Mayıs arasında annesine Yeni Karamürsel Mağazaları'ndan 8-10 milyon değerinde Hisar tencere alan herkese sürpriz hediye.
İpekyol
İpekyol'da Advantage Card ile annesine hediye almak isteyenlere peşin fiyatına 4 taksit yapılıyor.
Philips
1 - 30 Mayıs tarihleri arasında annelere özel 'Eski ütünüzü getirin yeni Philips ütüyü götürün' kampanyasında 15 milyona varan indirimler mevcut.
Avon
Avon'un 11 milyon değerindeki yeni parfümü Rare Rubies annelere özel.
YKM
YKM, 14 Mayısa kadar yapılacak 10 milyon liralık alışverişlerde Kıbrıs gezisi kazanma imkanı veriyor.
Motta
Motta, Anneler Günü'nde annelere özel pastalara 5 - 7 milyon liraya annelerin fotoğrafını basıyor.
Goldaş
Anneler günü için özel tasarlanan takılar 10 - 100 milyon arası.
Gilan
Annelerinize hediye edebileceğiniz altın ve pırlantalar 98 ile 2 bin 744 dolar arası.
Hilton Otel
Annelerin güzel bir gün geçirmesi için hazırlanan brunchın kişi başına fiyatı 30 dolar. Sekiz yaşına kadar çocuklardan ücret alınmazken otopark da ücretsiz.
Swissotel
Anneler günü için hazırlanan brunch fiyatı kişi başına 17 milyon lira. İsterseniz annenize sağlık merkezine üyelik ya da haftasonu konaklama içeren 'Swissotel Hediye Sertifikası' armağan edebilirsiniz.
The Marmara
Annelere özel hazırlanan mönü fiyatı 22 milyon 500 bin, brunch fiyatı ise 10 milyon lira. 12 yaşa kadar olan çocuklara yüzde 25 indirim yapılıyor.
Ankara Şehir Klübü
Anneler Gününü Ankara Şehir Kulübü'nde kutlamak isteyenler için kişi başına yemek fiyatı 12 milyon lira. Ayrıca yemeğe katılanlar bir hafta sonraki brunchta ücretsiz olarak yer alabilecekler.
Arçelik
Peşin fiyatına beş taksitle annelerinize alacağınız hediyelere pratik mutfak kitabı hediye ediliyor.
Sunset Grill&Bar
Anneler Günü'nde Sunset Grill&Bar'da yediğiniz yemeklerde yüzde 20 indirim ve yemek sonrası tatlılar ücretsiz.
Lyra Dragos
Anneler Günü'nde Lyra Dragos'ta yediğiniz ala carte mönüden yüzde 30 indirim.
Delsey
Delsey'den 87 - 127 milyon lira arasında alacağınız valizlerle birlikte 49 milyon liralık makyaj çantası hediye.
Golden Key
14 Mayıs tarihinde Golden Key, Bodrum ve Marmaris'te yapacağınız tatillerinizde yüzde 25 indirim olanağı sağlıyor. Ayrıca Anneler Günü Brunch'ına katılanlar arasında yapılacak çekilişte bir kişi hafta sonu tatili kazanacak.
Güzel kampanyalar var, teşekkürler Diazem. Hepsini bir araya toplaman çok iyi olmuş.
teşekkürler.. motta yı beğendim.. araştırıcam
Teşekkürler, derimod ve ykm'yi beğendim.
otelleri beğendim tşkkrler arkadaşım
Hisar
7 - 14 Mayıs arasında annesine Yeni Karamürsel Mağazaları'ndan 8-10 milyon değerinde Hisar tencere alan herkese sürpriz hediye.
8-10 milyona tencere mi var..
teşekkürler diazem elıne sağlık
emeğe saygı
8 Mayıs 2000 tarihine ait bir açıklama .
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsevgili diazem ekleme yaparken tarihine dikkat etmemiş sanırım. Kampanya ve indirimler kafa karıstırmasın , emeğine sağlık , teşekkürler yinede.
Evet paylaşım için teşekkürler.Zaten bana da çok uygun gelmişti fiyatlar.Özellikle büyük oteldeki fiyatlar...Tarih 2000 yılı olunca anladım.Arkadaşım hata yapmış.