Gönderen Konu: Ruffles Türkiye  (Okunma sayısı 5093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ruffles Türkiye
« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2012, 19:08:29 »
cevaplar için tşk.

Çevrimdışı aslan_harun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2012, 23:27:33 »
İlk önce "Beğendiğince Ruffles kazanmaya hazır mısın? Bu girdiyi kaç kişi 'BEĞEN'irse, cuma günü o kadar Ruffles bizden hediye!" diyorlar " sonra başka bişey diyorlar madem yarışma yapıcaksın adam gibi baştan desene yarışma yapıcağız diye milleti ümitlendiriyorsunuz yalan mı arkadaşlar?Bende zaten çok şaşırmıştım kaç kişi beğenirse o kadar Ruffles hediye olmasına.Ruffles gibi bir şirkete yakıştıramadım.Bu olay bana atalarımızın şu atasözünü aklıma getirdi  " Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu ".

Çevrimdışı sweetgirl

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 28 Ocak 2012, 17:10:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İlk önce "Beğendiğince Ruffles kazanmaya hazır mısın? Bu girdiyi kaç kişi 'BEĞEN'irse, cuma günü o kadar Ruffles bizden hediye!" diyorlar " sonra başka bişey diyorlar madem yarışma yapıcaksın adam gibi baştan desene yarışma yapıcağız diye milleti ümitlendiriyorsunuz yalan mı arkadaşlar?Bende zaten çok şaşırmıştım kaç kişi beğenirse o kadar Ruffles hediye olmasına.Ruffles gibi bir şirkete yakıştıramadım.Bu olay bana atalarımızın şu atasözünü aklıma getirdi  " Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu ".

hislerimize tercüman olmuşsun aynen katılıyorum sana kaç tane link verdi bunu beğenen kadar diye sadece bir linki beğenen kadar veriyor ayrıca

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 28 Ocak 2012, 17:29:57 »

kişi başına o kadar hediye dememişler ki beğeni sayısı kadar bizden hediye demişler beğeni de 1400 küsür dü 10'a bölüp vermişler bence bi sorun yok :)

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #24 : 28 Ocak 2012, 20:52:41 »
TEBBRILER
Bilen Bilene'nin kazananları belli oldu! EN'leri avucunun içi gibi bilen, hayatı EN'lerde yaşayarak 145 paket Ruffles'ın sahibi olmaya hak kazanan 10 Ruffles hayranına tebrikler! Sürprizlerimiz devam edecek, takibe devam!

- Erhan Cin
- M. Deniz Uslu
- Hakkı Onart
- Fadim Gündüz
- Aydın Erikci
- Muhsin Yaşar
- Melike Demirtaş
- Zeynep Baltrak
- Mustafa Kanar
- Ömer Balcı

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Ocak 2012, 14:48:57 »
Bilen Bilene tam gaz devam ediyor! Bu girdiyi kaç kişi 'BEĞEN'irse, cuma günü o kadar Ruffles hediye!

« Son Düzenleme: 30 Ocak 2012, 14:49:31 Gönderen: papatya89 »

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 30 Ocak 2012, 18:31:40 »
vayy yeniden mi başlatmışlar bunu :D geçen sefer kılpayı kaçırdım ama bu sefer iddialıyım :)

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 30 Ocak 2012, 18:33:00 »
Orada kimin kac saniyede cvp verdiği yazmıyordu degil mi? Uğraşsam bende alırım belki :D

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 30 Ocak 2012, 18:34:19 »
Orada kimin kac saniyede cvp verdiği yazmıyordu degil mi? Uğraşsam bende alırım belki :D
hayır yazmıyordu öyle bir şey

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 03 Şubat 2012, 00:36:27 »
Yarışma  tekrar başlamış arkadaşlar ...