YENİ ÇEKİLİŞ HEYECANI BAŞLIYOR!!! Yapmanız gereken sayfamızda yer alan yeni sezon Aker Eşarp modellerinden en beğendiğiniz 3 tanesini etiketlemeniz ve ayrıca bu etiketlediğiniz modellerin kodlarını yazıp Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'ye kişisel bilgilerinizle göndermeniz. Perşembe günü saat 16.00'a kadar mail gönderebilirsiniz. 2 kişiye beğendiği Aker Eşarplar hediye edilecek.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
burdan ir türlü kazanamadım onca katılmama rağmen .artık katılmıyorum bile..katılanlara bol şans..
Ben de kazanamadım akerden ama yine de denemeye devam diyorum
ÇEKİLİŞİMİZ SONA ERDİ! 2011 ilkbahar Yaz sezonu Aker Eşarp koleksiyonu'ndan beğendiğiniz 3 modeli etiketlediniz ve mail göndererek çekilişimize katıldınız. Yapılan çekiliş sonucu bizden yeni sezon Aker Eşarp kazananlar; İzmir'den EMİNE AFACAN GÜNGÖR ve Edirne'den FATMA RANA EKER. Kazananları tebrik eder, eşarplarını güle güle kullanmalarını dileriz.
ben akerin kaç kez girdim 1 yıldır uğraşıyorum çıkmıor artık katılmıoyrum
OCAK ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !
Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi ( Ad-Soyad-Adres-Telefon ve Facebook Adres Linkinizi ) de ekleyerek Perşembe günü saat 17:00'a kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'ye mail gönderebilirsiniz.
Çekiliş sonunda 2 kişiye yeni sezon Aker Eşarplar hediye edilecek
Ocak ayında evlilik yıldönümü ve doğum günü olanlar arasında yaptığımız çekilişimiz sona erdi !
Bizden yeni sezon Aker Eşarp kazananlar,NURDAN KOTON / Ankara ve TUĞBA YİĞİT MALAY / Edirne. Kazananların eşarplarını güle güle kullanmalarını diler, Ocak ayında doğan ve evlenen tüm takipçilerimizi tebrik ederiz.