Sürpriz yarışmamız başladı! Mai kampanyamızda satışta olan görseldeki elbisenin ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderen 1. ve 100. kişi Mai’den sürpriz bir hediye kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır.
Herkese bol şans!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinCevap:(Mai Önü Minik Fiyonklu Elbise(Ürün Kodu: E00188-Siyah)
tesadüf tam markafondeydm baktım paylastı o ürünün üstündeydim zaten eşime birşyler bakıyordum maili hemen yolladım ilk yollayan benimdir herhalde 15 sn bitiirdim işi

bakalım kazandım mı
Mai yarışmamız sona erdi. Yarışmamızın kazananları Ebru Şefkat ve Semiye Oruç’u kutluyoruz. Lütfen Facebook konu başlıklı mailinizde iletişim bilgilerinizi, telefon numaranızı ve hangi beden istediğinizi belirten maili Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderin. Kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz.
Sürpriz yarışmamız başladı! Max kampanyamızda satışta olan görseldeki elbisenin ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderen 1., 50. ve 100. kişi Max’dan 0-14 yaş arası bir yaş için sürpriz bir hediye kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
Cevap: Ürün Kodu: W11Tf02G-Siyah