Orkid Mor Parti Kampanyası. Yeni Orkid Platinum Comfort`tan Migros alışverişçilerine özel Mor parti. 2 ve 18 Ocak 2012 tarihleri arasında Money Club Kart veya Money Visa ile 5 TL`lik Orkid Platinum Comfort alışverişi yapın, Kuruçeşme BLACKK Club`ta yapılcak, Model Konserinin de yer alacağı benzersiz Orkid Mor Partiye katılma şansı yakalayan 50 çiftten biri siz olun.

Migros Model Konserleri
Orkid Mor Parti Kampanyası. Yeni Orkid Platinum Comfort`tan Migros alışverişçilerine özel Mor parti.
2 ve 18 Ocak 2012 tarihleri arasında Money Club Kart veya Money Visa ile 5 TL`lik Orkid Platinum Comfort alışverişi yapın, Kuruçeşme BLACKK Club`ta yapılcak, Model Konserinin de yer alacağı benzersiz Orkid Mor Partiye katılma şansı yakalayan 50 çiftten biri siz olun.
Migros Market Model Konserleri Kampanya Detayları
Migros Market Model Konserleri kampanyada Procter & Gamble Tüketim Malları Sanayi A.Ş. tarafından MPİ`nin 16.12.2011 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.0002-401.02.99-3463-11917 sayılı izni ile MPİ kapsam dışı bırakılmıştır.
02 Ocak 2012 ve 18 Ocak 2012 tarihleri arasında, Procter & Gamble Tüketim Malları Sanayi A.Ş. tarafından yürütülen Migros Market Model Konserleri kampanyada, Türkiye genelindeki tüm Migros mağazalarından Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart sahibi üyesi olmuş müşteriler, gün içerisinde tek seferde 5TL ve katları tutarında (her 5TL`Lik Orkid Platinum için bir çekiliş hakkı) Orkid Platinum ürünlerinden satın alanlar kampanyaya katılabileceklerdir.
31 Ocak 2012 tarihinde yapılacak çekilişte 50 kişiye Orkid Mor Parti Model Konser bileti (çift kişilik - 29 Şubat 2012 Blackk Ortaköy İstanbul 21:30 ve 23:00) kazanacaktır.
18 yaşın altında olan Money Club Kart üyelerine ve üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart sahiplerine, Migros Ticaret A.Ş. ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanlarına çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Talihlinin İstanbul`a kadar olan ulaşımı kendine aittir.
18 yaşından küçükler ve Procter & Gamble Tüketim Malları Sanayi A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamazlar.
açıkmıydı.?