Gönderen Konu: ‎2.000.000 garanti.com.tr kullanıcısı şerefine, 2.000.000 altın fonu hediye!  (Okunma sayısı 3206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben hesaplamıştım kişibaşı 6400 tl ye geliyor hediye değeri
evet tam olarak bu ödül 6400 lira...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
hayırlısı bakalım 6.400 tl ye hayır demeyiz :) ama çok zor diye düşünüyorum ben güzel bişeyler yazamadım.yani karakter kullanım sayısı az olduğu için kendimi fazla güzel ifade edemediğimi düşünüyorum :( bir de muhtemelen katılım fazladır.
izgim

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
hayırlısı bakalım 6.400 tl ye hayır demeyiz :) ama çok zor diye düşünüyorum ben güzel bişeyler yazamadım.yani karakter kullanım sayısı az olduğu için kendimi fazla güzel ifade edemediğimi düşünüyorum :( bir de muhtemelen katılım fazladır.
6400 lira çok cazip bir ödül fakat her defasında neden böyle oluyor anlamıyorum.Kendi adıma tam da böyle güzel bir kampanya olunca elim ayağım tutuluytor mesela bittikten sonra aklıma bisürü şey geldi fakat kampanya varken yazmaya üşeniyordum.Gerçekten hamladım galiba  ;D

Bir de katılım sınırlaması yoktu bu yüzden kjatılım sayısı çok fazla olmuştur.5-6 katılım yaptım sadece  ::)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
6400 lira çok cazip bir ödül fakat her defasında neden böyle oluyor anlamıyorum.Kendi adıma tam da böyle güzel bir kampanya olunca elim ayağım tutuluytor mesela bittikten sonra aklıma bisürü şey geldi fakat kampanya varken yazmaya üşeniyordum.Gerçekten hamladım galiba  ;D

Bir de katılım sınırlaması yoktu bu yüzden kjatılım sayısı çok fazla olmuştur.5-6 katılım yaptım sadece  ::)

ben de 2 katılım yaptım.ama aynı durum bende de oldu ilk başta elime kağıdı kalemi aldım bi güzel çok yaratıcı bi hikaye yazdım sonra siteyi açtım aktarmak için..aman allahım o ne öyle okadar az harf karakter sayısı vermişler ki benim hikaye ziyan oldu 1/10 u bile sığmyor o derece yani  ben de dandik 2 tane hikaye yazdım ama şans tabi bakalım kimlerin kısmetini olacak.inşallah forumdan birilerine çıkar
izgim