0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok renkli olmuş yoruyor gözü ve incik boncuk anaokulu sınıf panolarına benzemiş umarım alışırız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün 200'den fazla civarında tema inceledim. Eski temanın aynısını kullanamadığımız için herkesi mutlu edecek bir tema yok ama mevcut temalardan birini seçip üzerinde birkaç değişiklik yapacaz gibi duruyor. Bir de başta yadırgayabiliriz ama bir müddet sonra alışmaya başlayacaz muhtemeleneski temayı neden kullanamıyoruz ?
Bugün 200'den fazla civarında tema inceledim. Eski temanın aynısını kullanamadığımız için herkesi mutlu edecek bir tema yok ama mevcut temalardan birini seçip üzerinde birkaç değişiklik yapacaz gibi duruyor. Bir de başta yadırgayabiliriz ama bir müddet sonra alışmaya başlayacaz muhtemelen
Arkadaşlar '' Saf-Multicolor '' eski kullandığımız temanın aynısı ama biraz eksiklikleri var.Konulara yorum falan yazılamıyor.Bunu düzenleyemezmiyiz??
Forumun versiyonunu yükselttik. Eski tema bu versiyonu desteklemiyor.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün 200'den fazla civarında tema inceledim. Eski temanın aynısını kullanamadığımız için herkesi mutlu edecek bir tema yok ama mevcut temalardan birini seçip üzerinde birkaç değişiklik yapacaz gibi duruyor. Bir de başta yadırgayabiliriz ama bir müddet sonra alışmaya başlayacaz muhtemeleneski temayı neden kullanamıyoruz ?