0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya valla foruma giresim gelmedi şu eski tema seçeneği ne zaman gelcek bi an önce gelsin yaw kimse sevmedi işte
tek yadırgamayan bi' benmiyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintek yadırgamayan bi' benmiyim bide ben
olmuyor yaa smileyler bile çok gıcık onları boğasım geliyo şu ağlayan smile bakın ne salah bugün buraya hiç uğrayasım gelmedi. gelsem de boşlukta gibiyim. yeni iletilere bakarken konuyu açanların isimleri konu başlıklarından daha belirgin. bence tam tersi olmalı. böyle çok flu oluyor. ne bilim çok kötü hissediyorum. eskisi ne sade ne işe yarar bişidi öle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolmuyor yaa smileyler bile çok gıcık onları boğasım geliyo şu ağlayan smile bakın ne salah bugün buraya hiç uğrayasım gelmedi. gelsem de boşlukta gibiyim. yeni iletilere bakarken konuyu açanların isimleri konu başlıklarından daha belirgin. bence tam tersi olmalı. böyle çok flu oluyor. ne bilim çok kötü hissediyorum. eskisi ne sade ne işe yarar bişidi öle Smileyleri profil ayarlarindan duzenleyebiliyorsun..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinseni düzeltecegiz merak etme biraz daha dinlen senn