0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba;Yılbaşı hediyen Arçelik'ten kampanyasına katıldınız ve kazandınız. Hediyenizi size gönderebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuygulamasına girip formdaki alanları kontrol etmeniz ve boş yerleri doldurmanız gerekmektedir. Formdaki bilgilerinizin doğruluğu gönderim için çok önemlidir. Gönderimler 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren yapılacaktır. Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.Arçelikbu formdan banada gelmiş ama tıklayınca hediyeler bitti sayfası çıkıyor:(Daha önce Tc kimlikli formu doldurduysanız birşey çıkmaması normal. Bu maildeki amaç kampanyada kazanıp sonra siteye girmeyenlerin girip tc kimlik nolu formu doldurmalarını sağlamak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba;Yılbaşı hediyen Arçelik'ten kampanyasına katıldınız ve kazandınız. Hediyenizi size gönderebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuygulamasına girip formdaki alanları kontrol etmeniz ve boş yerleri doldurmanız gerekmektedir. Formdaki bilgilerinizin doğruluğu gönderim için çok önemlidir. Gönderimler 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren yapılacaktır. Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.Arçelikbu formdan banada gelmiş ama tıklayınca hediyeler bitti sayfası çıkıyor:(
Merhaba;Yılbaşı hediyen Arçelik'ten kampanyasına katıldınız ve kazandınız. Hediyenizi size gönderebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuygulamasına girip formdaki alanları kontrol etmeniz ve boş yerleri doldurmanız gerekmektedir. Formdaki bilgilerinizin doğruluğu gönderim için çok önemlidir. Gönderimler 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren yapılacaktır. Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.Arçelik
2. kampanyadan maili gelmeyen varmı?
nereden doldurdunuz bende form felan gözükmüyoracaba daha öncemi doldurdum ki formu?
yarın ajansı arar sorarız0 212 245 85 30/31-32-42
Dönem 2 katılımcılarından uygulamaya girip form doldurması isteniyor..Bu arada müjdeyi gördüm hayırlı uğurlu olsun ablam...(: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnereden doldurdunuz bende form felan gözükmüyoracaba daha öncemi doldurdum ki formu?