0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Niye öyle diyosunuz ki ama bi atiye gitse daha mı iyi yada Murat Boz Yağmur diye bi parçası var çok güzeldir. Ben iyi işler çıkarıcağını düşünüyorum. İnşAllah
Yüksek Sadakat'tan daha iyi olacağına eminim... (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNiye öyle diyosunuz ki ama bi atiye gitse daha mı iyi yada Murat Boz Yağmur diye bi parçası var çok güzeldir. Ben iyi işler çıkarıcağını düşünüyorum. İnşAllah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYüksek Sadakat'tan daha iyi olacağına eminim... (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNiye öyle diyosunuz ki ama bi atiye gitse daha mı iyi yada Murat Boz Yağmur diye bi parçası var çok güzeldir. Ben iyi işler çıkarıcağını düşünüyorum. İnşAllah Ama o cidden belliydi ya bile bile lades Rimi Rimi Ley denen şarkı varimsi laf salatasıyla bile 11. olmuştuk
Eurovision şarkısıymış. Biz öyle duyduk Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEurovision şarkısıymış. Biz öyle duyduk Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindilime dolandı sabahtan beri bono mono deyip duruyorum