arkadaşlar facebook hesabım kapatıldı resim tanımamı istiyor fakat 6 arkadaşımın ismini veriyor resimler hep aynı magnumun yelkenli gemi resmi. hesabımı geri almam için yayabileceğim başka bir yol varmı.bilen arkadaş varsa yardım edebilir mi
arkadaşım bunu yaparsan alırsın.Telefon kısmını seç.Bir tanıdığının telefonunu yaz.Oraya mesaj gidiyor.Sonra ona gelen onay kodunu gir.Bak bir dene
geçmiş olsun.facebook hesaplarınıza güvenlik sorusu tanımlatmayı unutmayın arkadaşlar
Telefon doğrulaması her seferinde çıkmıyor, 2-3 gün bekle yeni seçenek olarak doğum tarihini girin gelecek, onu girip alırsınız
benim eşimin telefon numarası kayıtlı oldugu halde 1 aydır neredeyse kod gelmiyordu istedigim halde telefon numarasınıda degiştiremiyordum ama dün gece ne olduysa kod geldi ve acıldı telefon dogrulamasını sürekli deneyin fotolardan da deneyin bazen tutuyor
Ben kızımın telefonuna istemiştim.Ona geldi.Açtım.Sorasında 6 rakamlı bir onay kodu gönderdik dediler.Kızımın telefonuna geldi.Açtım.Yalnız sayfa açıkken onay kodunu yazın.Kapatıp girdiğiniz zaman kod hemen değişiyor.Bir elinizde telefon olsun