Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Yuztik.com aktivasyonları güncellemesi yapılmıştır. Aktivasyon ile ilgili problem yaşayan kullanıcılarımıza duyurulur...

Saygılarımızla,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
19 Mart 2012 tarihinde CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER, SİYAH kazanan talihlimiz Emin Yılmaz'a telefon ile ulaşılamamaktadır... Emin bey mesajımızı görürlerse, sitemizde aktif olan mailleri üzerinden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a mail atmaları ya da numarayı güncelledikten sonra bize haber vermeleri gerekmektedir.
Saygılarımızla,

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
aslında birde sistemişnin ekonomisini bilemem ama her saat başı çekliş veya günlük çoklu hediye olabilir?
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı ardasugar

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Oglumun sansına artık anladım benim şansım yok...
    • Radyo Hosting Site Hosting Tasarım
bende tıklıom ama nerde nursuz rakam varsa buluo ühüüüü hep geçiolar beni :(

Çevrimdışı theh

• Acemi Kampanyacı
  • **
Kazandığım MAG dergisinin ilk sayısı elime ulaştı teşekkürler.

Çevrimdışı cakabo

• Yeni Kampanyacı
  • *
Volvo araba için bilmem kaç tık kaldı diye bi resim vardı niye kalktı acaba , göremiyorum ben ,

Bir de şu ana kadar 5 bin i 1 kere geçtim millet 6 binlere geliyor ya milet çok şanslı ya ben çok şansızım yada başka bişyler dönüyor...

Çevrimdışı theh

• Acemi Kampanyacı
  • **
Birşeyler dönmuyor.Çünkü ben de tesaduf kazandım hiç umutlu değildim rastgele tıkladım hem de hiç bakmadan nasılsa cıkmayacak diye.bir baktım puanım 5776 olmus.Şans işi böyle seyler yani.

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
bugün yeni üye oldum ancak 22 sıraya yerleşebildim ama bilmiyorum ama denemekte fayda var

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
aslında birde sistemişnin ekonomisini bilemem ama her saat başı çekliş veya günlük çoklu hediye olabilir?

Ekonomiye aykırı bir durum :)

Saygılarımızla,

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Volvo araba için bilmem kaç tık kaldı diye bi resim vardı niye kalktı acaba , göremiyorum ben ,

Bir de şu ana kadar 5 bin i 1 kere geçtim millet 6 binlere geliyor ya milet çok şanslı ya ben çok şansızım yada başka bişyler dönüyor...

Volvo kampanyası reklam verenler arasında yapılacak bir hediye sistemiydi,
Yazılım yazılmakta şuan, yazılımın tamamlanması ile Volvoya ayıracağımız bütçeyi site kullanıcılarımıza ayırıp, ipad iphone vb hediyeler dağıtacağız sitemizin normal kullanıcılarına...

Saygılarımızla,