0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnanın bende kazandığımı bugün hediye gelince öğrendim yalnız bildiğin dandik birşeye benziyor bence de çok dandik biişi kolye göndermişler bana kopardım bileklik yaparim artık
İnanın bende kazandığımı bugün hediye gelince öğrendim yalnız bildiğin dandik birşeye benziyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnanın bende kazandığımı bugün hediye gelince öğrendim yalnız bildiğin dandik birşeye benziyor bence de çok dandik biişi kolye göndermişler bana kopardım bileklik yaparim artık iki bileklik olur daha güzel:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnanın bende kazandığımı bugün hediye gelince öğrendim yalnız bildiğin dandik birşeye benziyor bence de çok dandik biişi kolye göndermişler bana kopardım bileklik yaparim artık Bana bilekliği de büyük olanını göndermişler kesip kısalttım yalnız netten baktım fiyatı türk parasıyla 66,5 tl ye geliyordu