Gönderen Konu: roman-her cuma  (Okunma sayısı 8486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
Ynt: roman
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2012, 12:43:13 »
kazak hırka falan vardı  ;D bunları gördüm ama şifreyi göremedim :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Gulsen

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2012, 13:12:54 »
İLKEMMM
Aksesuar kısmında 50 TL'yi geçmeyen birkaç şey gördüm, haberin ola. Hem internet üzerinden seçebiliyorsak ve kargoyla gönderebiliyorlarsa, ne ala ;)
ONLY GOD CAN JUDGE ME!
Beni sadece Tanrı yargılayabilir!

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2012, 13:17:03 »
İLKEMMM
Aksesuar kısmında 50 TL'yi geçmeyen birkaç şey gördüm, haberin ola. Hem internet üzerinden seçebiliyorsak ve kargoyla gönderebiliyorlarsa, ne ala ;)

ozaman kaçmaz :) 50 tlnin altı bi kaç şey varsa şansımızı denemek lazım. ama artı parantez bu tarz hediye çekleri internet üzerinden alışverişlerde geçerli değil :) fiyatları da mağaza ile aynı olmuyor..teknosa ve bir kaç giyim magazasından biliyorum sistemleri bu şekilde internet alışveriş sistemdeki fiyatlar farklılık arzediyor ve çekler internetten kullanılamıyor :(
izgim

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 06 Ocak 2012, 13:18:50 »
Alıntı

ozaman kaçmaz :) 50 tlnin altı bi kaç şey varsa şansımızı denemek lazım. ama artı parantez bu tarz hediye çekleri internet üzerinden alışverişlerde geçerli değil :) fiyatları da mağaza ile aynı olmuyor..teknosa ve bir kaç giyim magazasından biliyorum sistemleri bu şekilde internet alışveriş sistemdeki fiyatlar farklılık arzediyor ve çekler internetten kullanılamıyor :(

Bundan böyle her cuma 11-15:00 arası Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin de bir ürünün içine sakladığımız şifreyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ye mail atan bir müşterimiz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin de kullanılmak üzere 50TL lik hediye çeki kazanıyor. Hazırsanız başlayalım ;)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 06 Ocak 2012, 13:21:33 »
Alıntı

Bundan böyle her cuma 11-15:00 arası Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin de bir ürünün içine sakladığımız şifreyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ye mail atan bir müşterimiz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin de kullanılmak üzere 50TL lik hediye çeki kazanıyor. Hazırsanız başlayalım ;)

şimdi açıklığa kavuştu :) ben sadece mağazada kullanılacak sanıyordum ozaman ben de katılıyım :) henüz şifreyi bulan yoktur umarım :)
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 06 Ocak 2012, 13:31:17 »

İPUCU: Şifre GIPSY markasına ait ürünlerde saklı!
izgim

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2012, 13:36:21 »
Yok yine bulamadım :-[

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #17 : 06 Ocak 2012, 13:36:48 »
ben Gipsy'nin tamamını dolaştım bulamadım ???
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 06 Ocak 2012, 13:38:25 »
aynen ben de bulamadım özellikle aksesuarla baktım çok fazla diye ama bulamadım :(
izgim

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 06 Ocak 2012, 13:39:41 »
o zaman şifre: gipsy  mi acaba