0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
50 tl indirim nasıl oluyor?Bana gelenler hep 25 tl indirim.50 demi geldi?
asillerdeyim ve az önce geldi ayak ısıtıcım bilginize, evraklarımı ptesi yollamıştım, ne hızlılar , bravo...alet süper
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasillerdeyim ve az önce geldi ayak ısıtıcım bilginize, evraklarımı ptesi yollamıştım, ne hızlılar , bravo...alet süper bende yarın gönderiyim bari ya kargo ucretini siz mi ödediniz evrak için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasillerdeyim ve az önce geldi ayak ısıtıcım bilginize, evraklarımı ptesi yollamıştım, ne hızlılar , bravo...alet süper bende yarın gönderiyim bari ya kargo ucretini siz mi ödediniz evrak için evet mng ile gönderdim ve ben ödedim 5 tl birşey zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 tl indirim nasıl oluyor?Bana gelenler hep 25 tl indirim.50 demi geldi?yedeklerde 50 tl geliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasillerdeyim ve az önce geldi ayak ısıtıcım bilginize, evraklarımı ptesi yollamıştım, ne hızlılar , bravo...alet süper bende yarın gönderiyim bari ya kargo ucretini siz mi ödediniz evrak için evet mng ile gönderdim ve ben ödedim 5 tl birşey zaten güle güle kullanın