Gönderen Konu: Eti gofredo destek  (Okunma sayısı 4296 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: Eti gofredo destek
« Yanıtla #30 : 06 Ocak 2012, 14:54:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
artık forum destek eskisi kadar aktif değil canım zaten burdan verenler ozelden istesende vericek olanlar ne yazıkki

öyleymiş  :( hep muhabbetler dönerdi artık herkese oy vermicem fln diye şimdi anladım gerçekten iyi niyeti suistimal eden  çok kişi var :(
yok arkadaş birbirimizi kandırmayalım bu destek kısmının hiç bi manası kalmadı kaldırılsa daha iyi  :)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 06 Ocak 2012, 14:55:58 »
ben as merkezde destek stemiştim,destek olanlar hep aynı kişiler,çoğu kişi buraya bakmıyor bile,itiraf etmek gerekirse forumda artık bu destek kısmı gözüme çarpmıyor bile,bazen aklıma geliyor ,katılanları destekliyorum onun dışında ö.m. ları cevaplıyorum

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 06 Ocak 2012, 14:57:47 »
ben şahsım adına söyleyeyim destek kısmına pek bakamıyorum
vaktim olunca bakayım diyorum çoğunun vakti geçmiş oluyor baktığımda
şimdiye kadar kimseden destek istemedim bu yüzdendir belkide
ama özelden istenen 100 desteğin 99unu cevaplamışımdır
bazılarının benim gibi destek konusuna bakma alışkanlığı yoktur belkide :)

bide bu gofredo kazanma alışkanlık haline geliyor galiba her hafta aynı kişiler :)
keşke herkes herkese destek olsa da 1er kez kazanmış olsak ama hiç kalkışmıyorum ben bu işlere
sonunda üzülürüm biliyorum :)
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2012, 15:02:31 Gönderen: mavilim »

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 06 Ocak 2012, 15:03:17 »
kurallarda her hafta 1 kere kazanılabilir yazıyor bu nedenle ben geçen hafta 1 tane kazandım bu hafta yine kendi adımla 1 tane daha katıldım,sonuçta 77 kişiye

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 06 Ocak 2012, 15:07:31 »
esra 83
lerzan kara bulamadım
yasemin beğenmişim
ayşe 97

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 06 Ocak 2012, 15:12:17 »
destek kısmından çıkan oylar zaten sürekli kimseyi kırmayıp oy verenler. forum da gün boyunca online çok kişi oluyor ama bırakın  oy vermeyi foruma mesaj bile yazmıyorlar işlerine gelmedikçe ; ya   bi dertleri olduğunda ya da büyük bir hediye kazanınca yazma lüzumu görüyorlar.

ben özel mesajla herkesin kafasını şişirdim oy için ama artık kimseyi rahatsız etmeyeceğimi de belirtmek isterim.. destek olan herkese teşekkür ederim ama  bu kadar  anlamsızca bir   kampanyaya katıldığım için pişmanım açıkcası. ajans katılsın da kim katılırsa katılsın tavrında.

Gofreda da  görülen o ki ; farklı isimlerle  3 er 5 er,  10 ar video çekip katılanlar  tek katılım yapanların sıralarını öteleyip kazanmalarına mani oluyorlar ve ben bunu şahsım adına etik bulmuyorum.

yarışma 1 haftadan ibaret olsa anlarım  fazla kazanmak herkes ister ama bunu haftalara dağıtmayıp sadece 1 haftaya yükleyince durum zaten ortada daha fazla bunu üstüne konuşmanın da pek bi anlamı yok açıkcası herkes   eylemelerinde özgür kim ne yapmak istiyorsa onu yapar..

Senin hevesini de kırmak istemem Esra ama gofredo da atı alan üsküdarı çoktan geçiyor ... Umarım kazanırsın...
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #36 : 06 Ocak 2012, 15:33:48 »
Demirbay'lar yine her zamanki gibi aktif benim gördüğüm 30 tane video Demirbaylar'ın ....
EXCALIBUR_-_HGK

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 06 Ocak 2012, 15:35:30 »
Demirbay'lar yine her zamanki gibi aktif benim gördüğüm 30 tane video Demirbaylar'ın ....
Aşşağı yukarı hepsinde de oylar 80'in üzerinde çoğu 200 de üstünde 30'u rahatlıkla görüyorum ama 70-80 olma ihtimalide söz konusu Demirbaylar olunca kaçınılmaz....
EXCALIBUR_-_HGK

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 06 Ocak 2012, 15:46:21 »
benim destek linkim eklenecek mi

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #39 : 06 Ocak 2012, 16:15:15 »
Kusura bakmayın yine tüm şimşekleri üzerime çekeceğim belki ama şunu anlamıyorum hem insanların gösterdiği aşırı ilgi ve performanstan oylardan şikayet ediyorsunuz hemde 1-2 tane kazana feysbuuk'ta bakın Eti Gofredo'dan ne kazandım diye hangi akla hizmetle kardiş sende gel sende gel yağma yapalım diyorsunuz Bunun böyle olması için çaba gösterip sonra Eti Gofredo'da oylar uçmuş demek Bu ne yaman çelişki bu ne Bohem hayat bu ne ne bu??????
EXCALIBUR_-_HGK