hayır gelmedi malesef ve gelmediği gibi bende tatile çıkıyorum o kadar facebbooka yazdım mail yazdım hala cevap verilmedi
arkadaşlar cliniquedan hediye seti gelen var mı 
yok canım kactır oldu yazıyorum artık cevapta gelmiyor bir ilk yazdıgımda yazmışlardı carsambaya kadar gönderilecek diye ama gelen giden yok carsambaya kadar gönderselerdi elimize gecerdi
evet ben de en son o yazıyı görmüştüm çarşambaya kadar gelicek göndericez demişlerdi.ama gelen giden yok

ben daha önce de cliniquedan kazandım ve hep ertesi gün gönderiyorlardı 1 gün sonra adresimize ulaşıyordu..ama bu kez okadar zaman geçti hala ses yok
arkadaşlar cliniqueden az önce hediye setim geldi ..bir erkek parfüm bir de bayan parfümlerinden göndermişler..50 ml.ikisi de . ben bayan parfümünü hiç beğenmedim ama eşim erkek parfümünü beğendi.haberiniz olsun Mng kargo ile geldi.
arkadaşlar cliniqueden az önce hediye setim geldi ..bir erkek parfüm bir de bayan parfümlerinden göndermişler..50 ml.ikisi de . ben bayan parfümünü hiç beğenmedim ama eşim erkek parfümünü beğendi.haberiniz olsun Mng kargo ile geldi.
ay ben bugün evde olmıcam yaa kesin gelir banada arayayım mng kargoyu bari o kadar ugrastık kötüyse yani yazık:(
güle güle kullanın,ilkemm hanım

beğenmediyseniz bana yollayın çok seviyorum clinique parfümü
taliplisi çıktı bile

abimin eşine söyledim o istedi ona hediye edeceğim.aslında ben çiçek kokularını da severim ama nedense bu koku benim tenime uymadı sanırım
taliplisi çıktı bile
abimin eşine söyledim o istedi ona hediye edeceğim.aslında ben çiçek kokularını da severim ama nedense bu koku benim tenime uymadı sanırım 
güle güle kullansın

evet insanın tenine uymadığı zaman parfüm içine sinmiyor...
banada geldi bugün bayan 30ml erkek 50 ml ama kokuları kusura bakmasınlar hic sevmedim hatta cok ağır ve hiç hoş degil