Gönderen Konu: Farkındayım Değiştim-21 Ocak Son  (Okunma sayısı 1943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Farkındayım Değiştim
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2012, 22:17:18 »
katıldık ama çok katılım var kazanmak zor gibi
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2012, 11:45:57 »
Merhaba arkadaşlar göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı “% 100 Kendiniz Olun “ kitabını İKİ ŞANSLI TAKİPÇİMİZE vermeyi kararlaştırdık daha fazla paylaşım daha fazla ödül :)) çekilişimiz cumartesi günü yapılacak olup hediyeniz pazartesi kazanana ulaşacaktır aynı gün yeni kampanyamızla sizlerle olacağız hadi paylaşmaya devam :))

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2012, 11:26:52 »
Çekilişimize 2 gün kaldı Cumartesi günü sayfamızı beğenip bu gönderiyi paylaşanlar arasından şanslı 2 kişi bu kitabın sahibi olacak “% 100 Kendiniz Olun “ kitabını isteyen herkes sayfamızı beğensin ve bu gönderiyi paylaşsın iyi günler :))
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Farkındayım Değiştim-21 Ocak Son
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2012, 03:27:05 »
Farkındayım Değiştim.com Facebook  Takipçilerine Özel  17 Ocak 2012  günü oluşturduğu etkinlik 21 Ocak 2012 sonuçlandı.  %100 Kendiniz Olun! Kitabını  kazanan şanslı takipçimiz "Sayın Keziban Erdiş Üreyil ile Sayın Veli Karaca" olmuştur. Kendilerini tebrik eder, iyi okumalar dileriz.

Katılan tüm takipçilere ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni etkinlik ve kampanyalarla aktivitelerimize devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin!
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...