Sosyal Ağlarınızı Bu Siteyle Temizleyin
Sosyal ağlarda başınızı ağrıtan gereksiz uygulamalardan kolayca kurtulmak ister misiniz?
Facebook, Twitter, Google+ derken sosyal ağ siteleri aldı başını yürüdü. Artık İnternet kullanıcılarının büyük bir bölümü birden çok sosyal ağ hesabıyla aktif olarak ilgilenmekte. Sosyal ağlar içerisinde ilgi çekici eklentiler ve uygulamalar da bulunmakta.
Sosyal ağların eklentileri ve dahili uygulamaları, onları aktif olarak kullandığınızda epey hoş vakit geçirmenizi sağlamakta. Fakat uygulamaları kullanmayı bıraktığınızda geriye sadece rahatsız edici mesajlar ve bilgi gizliliği tedirginliği kalmakta.
Avi Charkham tarafından hazırlanan mypermissions.org adresli site, bu rahatsız edici duruma basit bir çözüm getirmekte. Charkham'ın sitesinde en popüler sosyal ağların uygulama ayarlarına doğrudan ulaşabileceğiniz kısayollar bulunuyor. Bu kısayolları kullanarak Facebook, Twitter, Google Plus ya da LinkedIn gibi sosyal ağ hesaplarınızdaki uygulamaları kolayca kaldırabiliyor, izin kurallarını değiştirebiliyorsunuz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
böyle sitelere girmeyin sakın kanıpta
Temızlıyor olabılır ama bunu kımse hayrına yapmayacagı ıcın (benıkımsıldı vs.)
sıfre gırılen uygulamaları tavsıye etmıyoruz.
ne çok uygulamam varmış ya
ben gecen gun ugrasamadım mause programınım kurdum

baya surdu

sımdı sıfır

super hızlı ooluyor ama
Bende kendim geçen gün baya temizledim uygulamaları çok da gerek yok buna milyon tane uygulamanız yoksa
ben neden temizliyemedim hiçbirşey olmadı