Gönderen Konu: Mutluluğa Kapak Aç Sonuçları  (Okunma sayısı 9769 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
Ynt: Mutluluga kapak aç sonuçları
« Yanıtla #30 : 11 Mayıs 2009, 15:24:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tebrikler :) ama bir kişi bir kez kazanabilir yazıyordu sanki.

her 100. yazıyor canım..   c3ycey   de birkaç kez kazanmıştı  gördüğüm kadarıyla..  ;) çok uğraştım ve hakettim :)  mutluyum :)
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2009, 15:26:27 Gönderen: banban »
HeDoNisT !!

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 11 Mayıs 2009, 15:29:58 »
Dipnot:

-Site yönetimi tarafından onaylanan, her 100. fotograf içeriğinin sahibi hediye almaya hak kazanır. Her kullanıcı yalnız bir kere hediye kazanabilir.

canım yalnız bir kere oluyor, bak böyle yazıyor sitede. bence sen istediğin fotoyu seç, diğerini sil, istediğini göndersinler.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 11 Mayıs 2009, 15:33:31 »
Dipnot:

-Site yönetimi tarafından onaylanan, her 100. fotograf içeriğinin sahibi hediye almaya hak kazanır. Her kullanıcı yalnız bir kere hediye kazanabilir.

canım yalnız bir kere oluyor, bak böyle yazıyor sitede. bence sen istediğin fotoyu seç, diğerini sil, istediğini göndersinler.

:)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 11 Mayıs 2009, 15:35:07 »
şans perisi yaa.. sana msj göndermeye çalışırken bu kullanıcı sizden msj kabul etmiyor diye uyarı alıyorum ? hayırdır ?
HeDoNisT !!

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 11 Mayıs 2009, 16:34:38 »
haftasonu pek giremeyeceğim için öm lere cevap veremeyecektim. yanlış anlaşılma olmasın diye öm almayı kapadım ama daha çok yanlış anlaşılmış :) dünden beri açık ama :)

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 11 Mayıs 2009, 16:38:18 »
haftasonu pek giremeyeceğim için öm lere cevap veremeyecektim. yanlış anlaşılma olmasın diye öm almayı kapadım ama daha çok yanlış anlaşılmış :) dünden beri açık ama :)

evet kesinlikle üstüme alındım.. şimdi neden 2 tane kazandın sil birini diyince daha da emin olmuştum.. ama madem açıklaman bu yanlış anlamışım demek ki :)   ;)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 11 Mayıs 2009, 16:42:43 »
neden iki tane kazandın demedim ki ama :) kazananlar kısmının altında buraya kopyaladığım yazı yazıyor ve bu yüzden ikinci kazandığın geçerli olmayacak. ilk kazandığını gönderecekler sadece. eğer ikinciyi daha çok istiyorsan birinci kazandığını silki ikiyi göndersinler diye yazdım. sen bilirsin tabiki :)

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 11 Mayıs 2009, 16:45:33 »
neden iki tane kazandın demedim ki ama :) kazananlar kısmının altında buraya kopyaladığım yazı yazıyor ve bu yüzden ikinci kazandığın geçerli olmayacak. ilk kazandığını gönderecekler sadece. eğer ikinciyi daha çok istiyorsan birinci kazandığını silki ikiyi göndersinler diye yazdım. sen bilirsin tabiki :)

valla şekerim editör onayından geçiyor.. profilim de belli.. onlar vermiş yani ben bişey istemedim .. demek çok uğraştığıma değmiş :)  dediğim gibi başkasını da gördüm 2 yada 3 kez kazanan ( öyle hatırlıyorum ) .. eğer vermezlerse de bu sayfayı copy paste yapar yollarım , kıllığına mı vermiyorsunuz diye  :D :D :D  biri cola diğeri atatürk.. ikisini de severim..silemiycem o yüzden  ;) ;)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı mt93

• Usta Kampanyacı
  • Yine,yeniden burdayım :=)
« Yanıtla #38 : 11 Mayıs 2009, 17:22:11 »
bende kazanmısım ama kazananlara listesinde ad var resim görünmüyo :)

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 11 Mayıs 2009, 23:02:15 »
olsun :) .. tebrik ederim.  :)
HeDoNisT !!