0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmağan görmesin okumasın burayı yada okuyup intihar etmeyemi gitti ne korkuyorum benimde o aklıma geldi çocuk sabahleyin uyandıgında ne yapar Allah bilir o kesin piyango biletide almış büyük ikramiye bana çıkacak diye hayallerde kurmuştur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmağan görmesin okumasın burayı yada okuyup intihar etmeyemi gitti ne korkuyorum benimde o aklıma geldi çocuk sabahleyin uyandıgında ne yapar Allah bilir
armağan görmesin okumasın burayı yada okuyup intihar etmeyemi gitti ne korkuyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler.. 2011'i tebrik ederek bitirdik 2012'yi de öyle görünüyorki böyle bitireceğiz.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw ben de korktum bu sene azaltsam mı katıldıgım kampanyaları Azaltsanızda size çıkıyor nasıl olsa farkeden birşey olmaz..sorun sizde değil bizde.. Kör talih
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler.. 2011'i tebrik ederek bitirdik 2012'yi de öyle görünüyorki böyle bitireceğiz.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw ben de korktum bu sene azaltsam mı katıldıgım kampanyaları
Tebrikler.. 2011'i tebrik ederek bitirdik 2012'yi de öyle görünüyorki böyle bitireceğiz.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler.. 2011'i tebrik ederek bitirdik 2012'yi de öyle görünüyorki böyle bitireceğiz.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw ben de korktum bu sene azaltsam mı katıldıgım kampanyaları Azaltsanızda size çıkıyor nasıl olsa farkeden birşey olmaz..sorun sizde değil bizde.. Kör talihKonuyla bir ilgisi olmayabilir ama bakın daha kötüleri de var bu da kör salihKör Salih Setlere DöndüAlanya'nın ve Türkiye’nin yakından tanıdığı Kör Salih, Deli Dumrul adlı sinema filmi ile setlere döndü. 24 Yıl Yeşilçam'ın çeşitli filmlerinde rol alan Kör Salih (Salih Düşünceli) tam 40 yıl sonra Deli Dumrul isimli filmle setlere döndü.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh yaw olmamış. balsıza çıkmış ballıya çıkmamış.bu banamıydı anvil bey
tüh yaw olmamış. balsıza çıkmış ballıya çıkmamış.