Özlem hn merhaba,
ben vimjoda görüştüğünüz bayan Aslı hn. bu organizasyon benimdi. ben size iki numaramı da vermiştim. biri kapalı ama diğeri açık. veya organizasyonu yapan diğer şirket aslı hanıma da ulaşsaydnız bana ulaşmanızı sağlardı. neyse yalnız Temmuz ayında firmadan ayrıldım. bu nedenle bana ulaşamamış olmalısınız. tatil kullanımıza 1 ay kala aramışsınız sanırım. sonra sizi otelle görüştürdüm. ama 20gün önceden tarih almanız gerekiyordu. ve özel dönemleri kapsamicaktı. otelin son haftası yılbaşı bi önceki haftası da kumarhaneye özel bir partysi vardı. sizi kabul edemezlerdi. bana eylül yada ekim ayında kullanacağınızı söylemiştiniz. öncelikle burda firma kadar sizinde büyük bir ihmalkarlığınız söz konusu. son dakikaya bırakmamalıydınız. ama ben yinede insiyatif kullanıp otelle görüşüyorum. herhangi bir otelin belirlediği tarihte tatilinizi verdirmeye çalışacağım. yalnız tarihe onlar karar verecekler. bana burdan mesajla ulaşın ve numaramı vereyim. çözebilirmiyim bi bakıcam. bu dakikadan sonra da sadece vimjoyu suçlamayın lütfen. çnkü tek sorumlu onlar değil.