tebrikler arkadaşlar nice isimlerimiz geçen listelere
arnica bora süpürge almak istiyorum.çok istemiştim ama olmamış.kazananlara tebrikler.
sakın almayın hiç kullanışlı değil
arnica bora süpürge almak istiyorum.çok istemiştim ama olmamış.kazananlara tebrikler.
sakın almayın hiç kullanışlı değil
annemler kullanıyo birde üst kat komşum çok memnunlar.cekim gücü harıkaymış.ama hala karar veremedim.sizin şikayetiniz nedir.
pilastiği çok kalitesiz yedek parçası yok ben hiç memnun değilim
pilastiği çok kalitesiz yedek parçası yok ben hiç memnun değilim
evet daha fazlası dikkatli kullanman lazım suyu dökülüyor birde temizliği yaptıktan sonra makineyi temizlemen gerekiyor
mutfağı süpürememek te cabası zira içinde ekmek ufağı olduğu için Wc ye felan dökemiyorsun
zaten kararsızdım ve süpürgem dökülüyo artık.toz torbasıda almadım değiştircem diye.torbasız olunca evin tozu bitmiyo.bi marka ve model öneren olursa memnun olurum.kulllanıcı yorumları herzaman fikir kaynağımdır.
zaten kararsızdım ve süpürgem dökülüyo artık.toz torbasıda almadım değiştircem diye.torbasız olunca evin tozu bitmiyo.bi marka ve model öneren olursa memnun olurum.kulllanıcı yorumları herzaman fikir kaynağımdır.
ben şuan philips kullanıyorum çokda memnunum su gecende kampanyası olan marathon vardıya ondan makyajlanmamış haliyle 4 yıl olucak memnunum.alırsan ya philips marathon al derim yada rowentanın kablosuz şarjlı dikey süpürgesi var oda çok güzel anneme alıcaz inşallah çekiş gücüde iyi fiyatı philipse göre uygun.ben 2 sini öneririm....