0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçenlerde estee Lauder makyaj seti dediler. Kazandım, almaya gittigimde tek ürün verdiler.. göz farı gibi bişey.. Niye makyaj seti diyon o zaman ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaş linki yanlış vermiş heralde. Doğa koleji degil, optimum outlet 3 kişiye verdi dün.. Hatta aynı aile, tahminimce aynı kişi 3 hesapla aldı ..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı anda 3 hesapla ilk 3te nasıl aldı yaw
Arkadaş linki yanlış vermiş heralde. Doğa koleji degil, optimum outlet 3 kişiye verdi dün.. Hatta aynı aile, tahminimce aynı kişi 3 hesapla aldı ..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaş linki yanlış vermiş heralde. Doğa koleji degil, optimum outlet 3 kişiye verdi dün.. Hatta aynı aile, tahminimce aynı kişi 3 hesapla aldı ..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı anda 3 hesapla ilk 3te nasıl aldı yaw Belli işte geçen yarışmada da 3 tane aldı.. Nasıl oluyor anlatayım. 3 tane twit hesabını aynı anda açıyor. explorer, chrome, chrome gizli pencere.. Soru gelince aynı anda cevabı hepsinie copy paste yapıyor...
saniyeler içinde gönderiliyor.. Bende bi kere kazanmıştım iki nickle aynı anda.. Ben alırken utandım vallahi ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyeler içinde gönderiliyor.. Bende bi kere kazanmıştım iki nickle aynı anda.. Ben alırken utandım vallahi ...nedense o saniyeler içinde ben 1 taneyi bile gönderemiyorum ihi bu arada teknosadan haber yok mu kitabı ne zaman gidip alayım utanıp sıkılmadan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyeler içinde gönderiliyor.. Bende bi kere kazanmıştım iki nickle aynı anda.. Ben alırken utandım vallahi ...nedense o saniyeler içinde ben 1 taneyi bile gönderemiyorum ihi bu arada teknosadan haber yok mu kitabı ne zaman gidip alayım utanıp sıkılmadan 17 ocaktan itibaren alabilirsiniz diye mesaj gelmiş Unutumusum kusura bakmayin