Hedef tanıtımı tebrik etmek lazım aslında insanlara çekilişe dahilsiniz diyebilirdi ama doğru yolu seçti, migros gibi bir firmayla çalışmamayı göze alarak, benim tahminim migros 1 ocaktan itibaren farklı bir sistem uygular, tersi durumda migrosun da müşteri memnuniyeti ilkesi yalandır derim
yarın migrosun web sitesinde yayınlanacakmış çekilişe katılanların listesi...az önce görüştüm
bu sefer isimlere baktım şehir olarak değilde bir daha ki migrosun çekilişinde sözten hangi migrosdan alıyorsa ona aldıracağım

tebrikler kazananlara yedekdekiliere
umarım hedef tanıtım arayınca bilgi verir
banada geri döünüş yapaıp migros numaramı aldı ama bir daha aramdı yarın arayacam bakem
Arkadaşlar sakın yanlış anlamayında katılımlarınızıda bilmiyorum gerçi sadece 8 katılım 50 katılımdan bahsetmiş arkadaslar onlara göre yazıyorum, cıkmadığından yakınmıs arkadaslar benim 90 katılımım var ve ipod shuffle a yedek oldum belki 90 dan bile fazla ben ne yapmalıyım?anlamadığım şey olasılık hesabı olarak düşünerek kesin cıkması gereken bir rakam varda ben mi bilmiyorum şans faktörü etken değil mi sonucda?
Tabiki şans faktörü çok önemli. mesela hemen her çekilişte kendisi veya ailesi adına kazanan arkadaşlar var. onun yanındada yüklü miktarda katılıp kazanamayanlar var. Bu olayın şanstan başka ne açıklaması olabilirki.? İnsan şanslı olduğunu biliyorsa tabiki katılıp kazanacak. ama migrosunki başka bir olay sanki. Bence bu işin suyu çıktı. Migrosun mutlak şekilde sistemini değiştirmesi lazım.
Tabiki şans faktörü çok önemli. mesela hemen her çekilişte kendisi veya ailesi adına kazanan arkadaşlar var. onun yanındada yüklü miktarda katılıp kazanamayanlar var. Bu olayın şanstan başka ne açıklaması olabilirki.? İnsan şanslı olduğunu biliyorsa tabiki katılıp kazanacak. ama migrosunki başka bir olay sanki. Bence bu işin suyu çıktı. Migrosun mutlak şekilde sistemini değiştirmesi lazım.
ben çok fazla çekilişleri takip etmediğim için migrosun kampanyaları nedir ne değildir bilmiyorum kırk yılın başı bir alışveriş yapmamız gerekti onada bu çekiliş denk geldi oda şahibeye karışmış

bu şans işleri bana göre değilmiş sanırım
adınız çekilişe dahil edilmediyse en büyük ödül olan iphone4 ü size yollamaları gerek arkadaşlar, insanların umutlarıyla oynuyorlar resmen

arayıp çekilişe katılıp katılmadığınızı öğrenin mutlaka ve katılmadıysanız iphone4 ünüzü isteyin
yarın migrosun web sitesinde yayınlanacakmış çekilişe katılanların listesi...az önce görüştüm
çekilişe katılanların listesi yayınlanmış mı bilgisi olan var mı