0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkübra geçmiş olsun zor bir durum yasmile neye dikkat edicez bize de söyle de tedbirimizi alalım, sorun ne?mailinizi gizli hale getirceksiniz, tanımadığınız kişilerin arkadaşlık isteklerini kesinlikle kabul etmiyceksiniz (3 arkadaşa kod göndertip şifre sıfırlama yöntemi var), kullanıcı adı alacaksınız ve facebookunuzun kayıtlı olduğu maili gerekirse unutcaksınız giriş yaparken kullanıcı adı + şifre yazıp girceksiniz. bide mümkünse hesaba hergün 1 kere de olsa girceksiniz. bu şekilde yapın kolay kolay bişe olmaz hesaplarınıza
kübra geçmiş olsun zor bir durum yasmile neye dikkat edicez bize de söyle de tedbirimizi alalım, sorun ne?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkübra geçmiş olsun zor bir durum yasmile neye dikkat edicez bize de söyle de tedbirimizi alalım, sorun ne?mailinizi gizli hale getirceksiniz, tanımadığınız kişilerin arkadaşlık isteklerini kesinlikle kabul etmiyceksiniz (3 arkadaşa kod göndertip şifre sıfırlama yöntemi var), kullanıcı adı alacaksınız ve facebookunuzun kayıtlı olduğu maili gerekirse unutcaksınız giriş yaparken kullanıcı adı + şifre yazıp girceksiniz. bide mümkünse hesaba hergün 1 kere de olsa girceksiniz. bu şekilde yapın kolay kolay bişe olmaz hesaplarınıza çok teşekkür ederim. ben de tedbir almak isterim. kullanıcı adı derken facebooktaki kullanıcı adım mı. yani mail adresimizle giriş yapmayacak mıyım. o nasıl oluyor?
facebookta kullandığın mail ile blogta kullandığın mail farklı olsun. mail adresinin şifresiyle aynı mail adresiyle bağlansan bile facebook a şifresi farklı olsun. ben bir mail hesabını facebook ile kullanıyorum ama mail hesabının kendi giriş şifresiyle,facebook a aynı girdiğim mail hesabının şifresi farklı.ilkokul,orta okul,lise numaralarımı şifre yaptım tabi her şifre başına sevdiğim bir kelimenin harfini ekleyerek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinblackhole+100003055301733-1324912004@xmail.facebook.comMail yerinde bu yazıyor..ucmus ıste Olsun ben silmicem..Dursun öyle..Çok vefalıyımdır.. sız bılırsınız sayın Bıo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinblackhole+100003055301733-1324912004@xmail.facebook.comMail yerinde bu yazıyor..ucmus ıste Olsun ben silmicem..Dursun öyle..Çok vefalıyımdır..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinblackhole+100003055301733-1324912004@xmail.facebook.comMail yerinde bu yazıyor..ucmus ıste
blackhole+100003055301733-1324912004@xmail.facebook.comMail yerinde bu yazıyor..