0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaş dediki senin az üyen var oy veremezmişim..annemin hesabını çoğaltıp öyle vereceğim hepinize .ve bir girişte toplu halde 10 kişiye verilebiliyormuş.girip 1 kişiye verrisen bir daha o 9 hakkı kullanamıyormuşun. 10 kişilik liste olsun hepinize öyle vereceğim. ben annemin hesabına üye toplamaya başlayım. arkadaşta versin. şu pc yi değiştircem bir an önce olmuyor böyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaş dediki senin az üyen var oy veremezmişim..annemin hesabını çoğaltıp öyle vereceğim hepinize .ve bir girişte toplu halde 10 kişiye verilebiliyormuş.girip 1 kişiye verrisen bir daha o 9 hakkı kullanamıyormuşun. 10 kişilik liste olsun hepinize öyle vereceğim. ben annemin hesabına üye toplamaya başlayım. arkadaşta versin. şu pc yi değiştircem bir an önce olmuyor böyle arkadas dedigi ben oluyorum
calculus07 ve anvil'e oy verildi. Burcu84'e faceden arkadaş olmadıgı için veremedim. Fakeler alacak gibi bunlarıda.. Aynı ad ve soyadlar 2 üründe de birinci..Bakalım ..
destek bekliyoruk arkadaşlar konuya 270 kişi bakmş destekleyen 15-20 kişi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestek bekliyoruk arkadaşlar konuya 270 kişi bakmş destekleyen 15-20 kişibende hiç destek yok, sagolsunlar:))))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestek bekliyoruk arkadaşlar konuya 270 kişi bakmş destekleyen 15-20 kişibende hiç destek yok, sagolsunlar:))))dostum siz profil linkinizi eklemednzmi