0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı toplamda kaç saniye sürmektedir? Ben bu soruda takılı kaldım helpppp 1 den 59 a kadar denedim olmuooo
TeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı toplamda kaç saniye sürmektedir? Ben bu soruda takılı kaldım helpppp
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı toplamda kaç saniye sürmektedir? Ben bu soruda takılı kaldım helpppp 1 den 59 a kadar denedim olmuooo Video linkini verdim kör değilsem 02:27 görüyorum bide siz bakın ama kabul ettiremedim en sonunda link vericem teknosaya belki kabul eder
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı toplamda kaç saniye sürmektedir? Ben bu soruda takılı kaldım helpppp 1 den 59 a kadar denedim olmuooo 147 sn oldu çok teşekkürlerVideo linkini verdim kör değilsem 02:27 görüyorum bide siz bakın ama kabul ettiremedim en sonunda link vericem teknosaya belki kabul eder 147 sn oluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı toplamda kaç saniye sürmektedir? Ben bu soruda takılı kaldım helpppp 1 den 59 a kadar denedim olmuooo 147 sn oldu çok teşekkürlerVideo linkini verdim kör değilsem 02:27 görüyorum bide siz bakın ama kabul ettiremedim en sonunda link vericem teknosaya belki kabul eder
Popüler ürünlerde ipad2 görüyorum bunun markası apple değil mi kardeşim kabul etmiyo