0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknosa Tekno Haber’in 3. Bölümünde tanıtılan ilk Panasonic televizyonların modelini aşağıya yazın ve vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.Bunun cevabını veren var mı? Her kombinasyonu denedim kabul etmiyor. TX-L42E30E olması lazım ama kabul etmiyor.aynen ya?
Teknosa Tekno Haber’in 3. Bölümünde tanıtılan ilk Panasonic televizyonların modelini aşağıya yazın ve vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.Bunun cevabını veren var mı? Her kombinasyonu denedim kabul etmiyor. TX-L42E30E olması lazım ama kabul etmiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknosa Tekno Haber’in 3. Bölümünde tanıtılan ilk Panasonic televizyonların modelini aşağıya yazın ve vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.Bunun cevabını veren var mı? Her kombinasyonu denedim kabul etmiyor. TX-L42E30E olması lazım ama kabul etmiyor.aynen ya?Baş tarafına panasonıc yazdıktan sonra modeli yazacaksınız.Panasonic TX-L42E30E
SDN TEKNOSA MAGAZİN’in 11. sayısında Blogcunun Dünyası kaçıncı sayfada yer almaktadır biliyorsanız hemen cevaplayın ve bir sonraki soruya geçin. Bilen?
canon modeli neydi?
SDN TEKNOSA MAGAZİN’e ulaşabileceğiniz e-mail adresi