Gönderen Konu: Arçelik Genel Destek  (Okunma sayısı 22329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arçelik Genel Destek
« Yanıtla #190 : 21 Aralık 2011, 23:05:45 »
gerçekten paylaşımda bulunan,kendi oylaması bitmeden destek veren herkesi ALLAH mutlu edecektir.başka 1 kampanyada hediyeyle sizi ödüllendirecektir üzülmeyin :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #191 : 21 Aralık 2011, 23:06:00 »
ben ne kaçırdım yinee yaaa ööff yaaaaaa  >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #192 : 21 Aralık 2011, 23:08:35 »
@sahte kısmette yokmuş üzülme :)

yaa normalde takmam böyle şeyleri ama bugün bi sınavn sonucuda açıklandı moral bulaym diye girdim nete oda kötü olnca son damla oldu  :D

kazananları tebrik ederim güle güle kullansınlar  :D

bende takmıyorum.ben ödülleri incelemedim,puanlara bakmadım bile direk çay makinesini seçtim.çünkü diğer tüm ürünler bende vardı.daha öncede belirttiğim gibi söylemesi ayıp yılda 2-3 çay makinesi bozarız ailece direk çay makinesine yöneldim o yüzden  ;D ama olmadı can sağlığı başak yerden çıkar kısmetimiz  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #193 : 21 Aralık 2011, 23:09:04 »
birşey sorcam bana bir üründe 1 destek lazımdı ve 1 tane kalmıştı ben destek isterken br kaç kişi sonra baktım 0 ürün benim de 75 puan 0 görünüyordu başka ürüne geçtim yine 0 göründü. acaba kazandım . kazanan arkadaşlar varsa kazandın gibi birşey yazıyormu sonunda

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #194 : 21 Aralık 2011, 23:10:29 »
benim de eşim geldi daracık vakitte kendiminkiyle ilgilenemedim. halbuki iyi bir puanım vardı başka hediye seçebilirdim, nasip değilmiş... Allahtan eşim gelmeden listeyi madımaka kadar oylamıştım o konuda içim rahat çünkü linkim listeye girmeden arkadaşlar desteklemeye başlamıştı. oy verdiğim arkadaşlarma helali hoş olsun. tıklayıp destek veren arkadaşlarıma ve diazem hocama teşekkür ederim
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı sahte

• Usta Kampanyacı
  • Uykum Gibi Gelsene...!
« Yanıtla #195 : 21 Aralık 2011, 23:10:55 »
@sahte kısmette yokmuş üzülme :)

yaa normalde takmam böyle şeyleri ama bugün bi sınavn sonucuda açıklandı moral bulaym diye girdim nete oda kötü olnca son damla oldu  :D

kazananları tebrik ederim güle güle kullansınlar  :D

bende takmıyorum.ben ödülleri incelemedim,puanlara bakmadım bile direk çay makinesini seçtim.çünkü diğer tüm ürünler bende vardı.daha öncede belirttiğim gibi söylemesi ayıp yılda 2-3 çay makinesi bozarız ailece direk çay makinesine yöneldim o yüzden  ;D ama olmadı can sağlığı başak yerden çıkar kısmetimiz  :D

hadi inş yaa  :D

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #196 : 21 Aralık 2011, 23:11:26 »
bende oyladım ama benim sayım hiç değişmedi  :-\ :'( :'(
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #197 : 21 Aralık 2011, 23:11:43 »
10. sayfa ilk mesajdaki   listeyi kendim yarışmadıgım halde, kardeşimden oyladım...

herkese bol şans

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #198 : 21 Aralık 2011, 23:14:55 »
hiçbişi alamadm yaa en düşük puanlı olanı seçmştm bide

sen ilk başta linki yanlış atmıştın hemen seni uyardım değiştir diye yazdım foruma.ama sen geç kaldın 15-20 dakika sonra değiştirdin.görmedin sanırım.vatansever ve aylean de aynı şeyleri yaptı onlarıda uyardım özeldende yazdım anında. ben bile alamamadım. herkese anında oy verdim hiç beklemedim oylarımın tamamlanmasını. ama NAX nikli arkadaş bana ALLAH razı olsun sayende mp3 aldım dedi ya o beni teselli etti, o bana yeter  :D

Ben 89 kişi buldum zar zor 11 kişi kala son meyve sıkacağı gitti.Bende 2 saatir boşa uğraşıyorum diye tam kapatıcaktım senin yorumu gördüm puanlarınızla alabiliyorsunuz filan hemen 75 puanlık olan mp3 e yapıştım aldım derin bir oh çektim emeklerim boşa gitmedi.2 saatte 70 kişiyi ekledim hepsine gönderdim durumlarına yazdım herkesin filan öyle böyle yaptık.Burda çok zaman kaybedildi.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #199 : 21 Aralık 2011, 23:15:43 »
bende oyladım ama benim sayım hiç değişmedi  :-\ :'( :'(

senin linkin hatalıydı yazdım değiş diye zaman kaybı yaşadın. sana eski leinkine oy vermeler devam etti tahminimce,bir daha verenler yeni linkine vermedi. birde uygulama sende bozuktu sana 1 kere verdim onaylandı ama sen 5 defa bana uygulama daveti yolladın.galiba seni buldu uygulama bozukluğu şansızlığı. yoksa ikinci verdiğin link çalışıyordu.