Gönderen Konu: Cornetto Kampanyası  (Okunma sayısı 1807 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tuce89

• Usta Kampanyacı
  • >> S'T <<
Cornetto Kampanyası
« : 21 Aralık 2011, 10:19:42 »

Merhaba!

Seni şu an devam eden Cornetto Kampanyası projemize katılımda bulunmaya davet ediyoruz. Katılan her 10 kişiden birine 25 TL değerinde bir hediye veriyoruz.

Kampanya linkine şuradan ulaşabilirsin!

Ayrıca benzer projelerden haberdar olmak istiyorsan Fikirsensin platformuna üye olabilirsin. Platforma Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden üye olunuyor, projelerde alınan davetlerdeki soruları cevaplayanlar hediyeler kazanıyor. Bu böyle sürüyor gidiyor, her ay farklı konular işleniyor, farklı hediyeler veriliyor. Kazananlar 'yuppi' diyor!

Facebook sayfamızı takip ederek size uygun projelerden, hediyelerimizden, çekilişlerimizden anında haberdar olabilirsin. Bunun için tek yapman gereken aşağıdaki linke tıklayıp sayfamızı beğenmek!

Bu maili arkadaşlarına ileterek onlara da kazanma şansı tanı. Ayrıca arkadaşlarına Fikirsensin'i tavsiye ederek onların da fırsatları kaçırmamasını sağlayabilirsin!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ve bir gün gelir tüm dualar kabul olur, yeter ki inanmaktan vazgeçmeyin.

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
Ynt: Cornetto Kampanyası
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2011, 10:29:21 »
18-24 yaş arası bize uymadı :)

Merhaba!

Seni şu an devam eden Cornetto Kampanyası projemize katılımda bulunmaya davet ediyoruz. Katılan her 10 kişiden birine 25 TL değerinde bir hediye veriyoruz.

Kampanya linkine şuradan ulaşabilirsin!

Ayrıca benzer projelerden haberdar olmak istiyorsan Fikirsensin platformuna üye olabilirsin. Platforma Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden üye olunuyor, projelerde alınan davetlerdeki soruları cevaplayanlar hediyeler kazanıyor. Bu böyle sürüyor gidiyor, her ay farklı konular işleniyor, farklı hediyeler veriliyor. Kazananlar 'yuppi' diyor!

Facebook sayfamızı takip ederek size uygun projelerden, hediyelerimizden, çekilişlerimizden anında haberdar olabilirsin. Bunun için tek yapman gereken aşağıdaki linke tıklayıp sayfamızı beğenmek!

Bu maili arkadaşlarına ileterek onlara da kazanma şansı tanı. Ayrıca arkadaşlarına Fikirsensin'i tavsiye ederek onların da fırsatları kaçırmamasını sağlayabilirsin!

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2011, 11:18:38 »
Ben açıcaktım dün zaten biliyorlardır diye açmamamıştım :) abuk subuk sorular soruyorlar salladım geçtim.

Çevrimdışı ECRİNZEHRA

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2011, 11:38:09 »
neyse ben 23 olduğumdan katılabildim ;D
‎'' Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır.
Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır.! '

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2011, 15:34:53 »
katıldım ben de.çok saçmaydı  :) :)
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2011, 17:17:41 »
kimlik istemiyorsa sorun yoktur ;D ;D