Listede adı olanları ve tanıdığım kişileri oyladım .. uygulama çok kötüymüş bu arada. çok geç açılıyor
Listede adı olanları ve tanıdığım kişileri oyladım .. uygulama çok kötüymüş bu arada. çok geç açılıyor
en kötü tarafı 1 kişiye oy verince sayfa kapanıyor tekrar oy verme sayfasına gelmek için o çileyi yaşıyorsun. ne vardı sayfa kapanamdan dilediğimize oy verseydik. ben listedeki herkese aynı soy isimlere diğer tanıdıklara kadar verdim. ama ilk kez verecekler için zor uygulama.
watson uygulaması ne güzel 100 kişiye aynı anda tek sayfadan kapanmadan oy verdim bütün forumdakilere.çok kolay ve pratik .zeka ürünü bir düşünce ve uygulama.
Bir kampanyada da sona geldik arkadaşlar destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
bu kampanyada da arkadaşlarımızla beraber çıkmıştık yola teşekkür ediyorum onlara da
bir filmde birlikte yaşa yalnız öl diyordu,o söz filmde kalmış demek

artık yalnız yaşa yalnız öl demek gerekiyor
artık kimsenin kendine bakmadan başkasına söz söylememesi gerektiğini öğrendiğini umuyorum
Oy veren herkese, gerek burada, gerek facebook dan özel mesajla kafasını şişirdiğim bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim verdikleri oylar için.
Sonuçları bekliyoruz...