0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende diyorum bu ne diyor yabancı yabancı isimler yazıyor aklıma gelmiyor.senin dediğin eti kokoşale ee tmm işte ben gayet güzel tarif ettim
bende diyorum bu ne diyor yabancı yabancı isimler yazıyor aklıma gelmiyor.senin dediğin eti kokoşale
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşahane bir tadı var ben çok beğendim önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten aynı onun tadı var komboyada üzerine döktükleri hindistan cevizlerinin kavurmuşlar süper tat olmuş fiyatıda uygun1 tldediğin 6 'lı bisküvi benimde favori bisküvimdi zamanında. artık yok sanırım adı da yanılmıyorsam cocoshale idi.ya hay aklınla bin yaşa kokoşale ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşahane bir tadı var ben çok beğendim önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten aynı onun tadı var komboyada üzerine döktükleri hindistan cevizlerinin kavurmuşlar süper tat olmuş fiyatıda uygun1 tldediğin 6 'lı bisküvi benimde favori bisküvimdi zamanında. artık yok sanırım adı da yanılmıyorsam cocoshale idi.
şahane bir tadı var ben çok beğendim önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten aynı onun tadı var komboyada üzerine döktükleri hindistan cevizlerinin kavurmuşlar süper tat olmuş fiyatıda uygun1 tl