yuko derken japonyadamı tanısacağız. 
katılım koşullarında seyahat ile ilgili bir bilgi bulamadım.Nerede tanışacağız bu Yuko'yla .Bizim eve mi gelecek yoksa...
sonunda ben de buldum bu arada morlarda bulmak daha kolay

türk kadının çoğui dalgalı saçlı sanırım
nerelerde buldunuz bir türlü bulamadım.buldugumuzda ne yazıyor?
arkadaşlar altlarda yazmış bastat okumadınızmı

5 tane doluda olsa tıklayın form çıkıyor
yuko derken japonyadamı tanısacağız. 
valla ev adresimizi istediklerine göre eve gelicek demekki
6.Yarışma kurgusu gereği kullanıcıların, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki uygulamada bulunan alanda bulunan noktalar arasında sürpriz noktayı bulmaları gerekmektedir. Sürpriz noktayı bulan kullanıcılar arasından ELİDOR JÜRİSİ tarafından kura çekilerek belirlenecek 1 (Bir) şanslı kişi, dünyaca ünlü saç uzmanlarından Yuko Yamashita veya Ouidad ile tanışma şansı yakalayacaktır.
Yarışmayı kazananlar, yarışmanın bitiş tarihinden 24 saat sonra Facebook Elidor Türkiye sayfasından ilan edilecektir. Kazanan kişilere, yarışmanın bitiş tarihinden itibaren 24 saat içerisinde e-mail yolu ile doğrudan bir bildirim yapılacaktır.
7. Yarışma sonunda 1 asil ve 1 yedek talihli belirlenecektir.
8. 3 gün içinde kendisine gönderilen e-maile geri dönüşte bulunmayan asil talihli, ödül hakkını kaybedecek ve ödül hakkı yedek talihliye geçecektir.
9. Kazanılacak ödül uzmanların uygunluğuna göre 10.01.2012 ile 31.12.2012 tarihleri arasında yarışmacıya iletilecektir.
10. Kazanan kişinin ödülü başkası tarafından kullanılamaz ve başkasına devredilemez. Ödül nakit paraya çevrilemez, çevrilmesi kazanan tarafından teklif edilemez.