Gönderen Konu: birazucuz.com  (Okunma sayısı 1110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
birazucuz.com
« : 01 Aralık 2011, 13:15:06 »
Merhaba uzun zamandır hediyeli bir kampanya yapmıyoruz.Ne Dersiniz yeniden başlayalım mı? bu yorumun altına kendi yorumumuzu yazıp beğendiriyoruz.En çok beğendiren bu muhteşem ithal çanyayı alıyor:))) yarışmamız 15 gün sürecek.(AMACIMIZ SİZLERE HEDİYE KAZANDIRIRKEN SAYFAMIZI DAHA GENİŞ KİTLELERE DUYURMAK.BU NEDENLE YORUMULARIMIZI MEVCUT ÜYELERMİZİN DIŞINDAN KİŞİLERE BEĞENDİRİNİZ.TEK ŞART BU!!! HADİ BAKALIM BU GÜZEL ÇANTA KİMİN OLACAK 15 ARALIKTA YARIŞMA SONA ERECEK.) SEVGİLER BİRAZUCUZ.COM EKİBİ

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: birazucuz.com
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2011, 21:21:14 »

YILBAŞI KAMPANYAMIZZZ

FAR SETİMİZ İÇİN LİNK
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

YILBAŞINDA DA SİZLERİ UNUTMADIK TAMM 2 KİŞİYE HEDİYE VERİYORUZ EN ÇOK BEĞENİ TOPLAYAN BİR KİŞİYE İTHAL ŞIKK ÇANTA 2. KİŞİYE BU GÜZEL FAR SETİNİ HEDİYE EDİYORUZ FAR SETİNİ ÇEKİLİŞLE VERİYORUZ FAR SETİ İÇİN ÖNCE BEĞENİP PAYLAŞIN SONRA ÜRÜN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP YORUM BEĞENİSİ TOPLAYIN HER 20 KİŞİ +1 ÇEKİLİŞ HAKKI ( 20 KİŞİ +1 40 KİŞİ +2 OLMAK ÜZERE ÇEKİLİŞ LİSTEMİZ HAZIRLANACAKTIR KAMPANYAMIZ 23 ARALIK GÜNÜ SONA ERECEKTİR

şartlar uzun fılan falan ısteyen deneyebılır dıye eklıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter