0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerliayrcıa tek 1 ürün alabiliyorsun.yani atıyorum 20+30 liralık 2 farklı ürün alamıyorsun.alacağın ürün 50 liranın altındaysa diyelim 40 lira ; oda kalıyor içerde.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerli
Şimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerliayrcıa tek 1 ürün alabiliyorsun.yani atıyorum 20+30 liralık 2 farklı ürün alamıyorsun.alacağın ürün 50 liranın altındaysa diyelim 40 lira ; oda kalıyor içerde. almak istediğim ürün 50 tl üzeriyse sorun çıkıyormu ? mesela 60 liralık bir ürünü hediye çeki + 10 lira verip alabiliyormuyum ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerliayrcıa tek 1 ürün alabiliyorsun.yani atıyorum 20+30 liralık 2 farklı ürün alamıyorsun.alacağın ürün 50 liranın altındaysa diyelim 40 lira ; oda kalıyor içerde. almak istediğim ürün 50 tl üzeriyse sorun çıkıyormu ? mesela 60 liralık bir ürünü hediye çeki + 10 lira verip alabiliyormuyum ?evet onda sorun yok.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerlievet oynayın sorun yok.ayrcıa tek 1 ürün alabiliyorsun.yani atıyorum 20+30 liralık 2 farklı ürün alamıyorsun.alacağın ürün 50 liranın altındaysa diyelim 40 lira ; oda kalıyor içerde. almak istediğim ürün 50 tl üzeriyse sorun çıkıyormu ? mesela 60 liralık bir ürünü hediye çeki + 10 lira verip alabiliyormuyum ?evet onda sorun yok.eminmisiz bunda ?moralim bozuldu oynamıyordum kaç saattir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerlievet oynayın sorun yok.ayrcıa tek 1 ürün alabiliyorsun.yani atıyorum 20+30 liralık 2 farklı ürün alamıyorsun.alacağın ürün 50 liranın altındaysa diyelim 40 lira ; oda kalıyor içerde. almak istediğim ürün 50 tl üzeriyse sorun çıkıyormu ? mesela 60 liralık bir ürünü hediye çeki + 10 lira verip alabiliyormuyum ?evet onda sorun yok.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerlievet oynayın sorun yok.ayrcıa tek 1 ürün alabiliyorsun.yani atıyorum 20+30 liralık 2 farklı ürün alamıyorsun.alacağın ürün 50 liranın altındaysa diyelim 40 lira ; oda kalıyor içerde. almak istediğim ürün 50 tl üzeriyse sorun çıkıyormu ? mesela 60 liralık bir ürünü hediye çeki + 10 lira verip alabiliyormuyum ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi şuna bi açıklık getirelim bu hediye çekleri 500 tl ve üzeri alışverişlerdemi geçerli ?normalde kullanabiliyorsunuz 50 tllk üründe de gecerlievet oynayın sorun yok.ayrcıa tek 1 ürün alabiliyorsun.yani atıyorum 20+30 liralık 2 farklı ürün alamıyorsun.alacağın ürün 50 liranın altındaysa diyelim 40 lira ; oda kalıyor içerde.