aker bildiğim kadarıyla bu soruları sormaya başladığında kurallar yayınlamıştı sorunun altına cevabı yazanları sayfadan siliyoruz diye cevabı maille göndermek gerekiyor
ben en başta 1-2 soruyu cevaplamıştım bir sorun çıkmamıştı
evet cevabı sayfa genelınde yazanların cevapları silinecek ve sayfadan engellenecektir diye üstüste yazdılar..
aynen saçma sapan soruları var. llk baştan bende katıldım birkaç hafta sonra soruların anlamsızlığı itici geldi bana hiç katılmıyorum artık.
Evet soruların saçmalığı konusunda bende hemfikirim. genel kültür sorsalar amenna, madem herkese eşit şans vermek istiyorlar.. bende katılmıyorum artık..
bende uzun bir süre katılmıştım, eşarb kazandıktan sonra da hiç katılmıyorum artık.
ama haklarını yiyemem ben, gerçekten annem adına çok kaliteli bir eşarp gönderdiler.
kullanmadığım şey için yarışmaya girmiyorum aman boşverin arkadaşlar bence canınızı hiç üzmeye değmez
evet bencede haklısın yaaa

düşünmeye değmez aslında ama işte büyük firmaların bunu yapmasıda hiç hoş olmuyo neyse bakalım hayırlısı
5-6 kez katıldım artık bakmıyorum bile Ukala Aker:((
geçen aynı problemi yaşamış ve şunu yazmıştım .face de
bi sayfaya yorum yazarsın terbiye sınırları içinde.. çok akıllı admin çıkar siler ya.çöpçüler kralı filminde kemal sunal şener şen in evine terlikleri atıyordu ya : al sana pislik al sana pislik . öyle atasım geliyo valla
Aker kendi grubuna veriyor dışarıdan birine vermiyor
Akeri bende sevmedim kaç kere katıldım, kazananlarda bir kere başkası yok kendi kendilerine veriyorlar eşarp hediyelerini , dahada katılmıyorum