Merhaba, Extory Men yarışmasından ödül kazanan ve kendisine mail ile ulaştığımız talihliler Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'ye tıklayarak formu doldurabilirler; hediyeler 1 hafta içerisinde adreslerinizde olacak...
Merhaba, Extory Men yarışmasından ödül kazanan ve kendisine mail ile ulaştığımız talihliler Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin 'ye tıklayarak formu doldurabilirler; hediyeler 1 hafta içerisinde adreslerinizde olacak...
zaten doldurmuştuk sanırım..umarım sıkıntı çıkarmazlar
Şimdide Telefonla Tek Tek Arıyorlar Galiba,Pes Yani,Formu Doldururken Bilgileri Girdik,Olmadı Birde Maile Gelen Linkten Bilgilerimizi Verdik,Yetmemiş Demekki Telefonlada Arıyorlar Haberiniz Olsun
Kaybettiler heralde onun içindir
neeyyy bide telefonlamı arıyolar çok ayıp yaa verikye işte tc yi daha dertleri var bunların yaa

sanki araba kazandık kardeşim...hayret bişey yaa, zaten 1 ay sonuç beklettiler, 1 haftada maillerin gelmesini bekledik,2-3 defa form doldurttular,sıkıldım artık valla

tam hediyemiz elimize ulaşır diye beklerken şimdi bidaha aramak neyin nesi? ? ? bu işte bi iş var
bi kampanya yapmayi beceremediler yaa. pesss!
eşim kazandı ama arasalarda zor ulaşırlar toplantıya gitti pazar gününe kadar yok bakalım nolacak:)
ısrarla bu hafta gönderilmeye başlanacağı söyleniyor, bir de arayacağız denilmiyor. beni arayan olmadı bekliyoruz bakalım hangisi önce gerçekleşecek
benimde eşim kazandı haber verdim ama arayan soran yok dedi