Gönderen Konu: hesabıma giremiyorum  (Okunma sayısı 2264 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: hesabıma giremiyorum
« Yanıtla #10 : 11 Aralık 2011, 00:39:36 »
Fotoğraflardan tanırsınız, tanırsınız da bir de kampanya için abuk sabuk etiketlenmiş fotoğraflar var. Benim de birkaç gün önce eşimin kampanyalara eşimin adıyla katılmak için açtığım, gerçek olan, çok eski hesabı için foto yada tel doğrulama istedi. 150 arkadaş vardı. Saçma sapan ayakkabı-çanta benzeri fotolardan insanları tanımam lazımdı. 2 saat uğraştım, sonunda açıldı. Çok şükür ki gerçek fotolarda etiketlenmiş olanlar çıktı, açtım. Açtiığım gibi de ayakkabı-çanta benzeri fotolarda etiketlenmiş kişileri arkadaşlıktan çıkardım. Biraz daha duyarlı olalım, bu tür fotoğraflarda birbirimizi etiketlemeyelim, yada etiketlendiğimiz fotoğraflardan etiketi kaldıralım.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2011, 01:08:08 »
benim eşiminde kampanya hesabı kapandı telefon numarası kayıtlı olmasına ragmen kod gelmiyor mesaj olarak ara diyorum ondada sistemde hata 5 dk sonra tekrar deneyin diyo numarayı silip tekrarda yazamıyorum kaldı öyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2011, 01:32:42 »
saçma sapan etiketlenmeler yüzünden bende hesabımı geri alamadım telefon doğrulaması yaptımda aldım

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
« Yanıtla #13 : 11 Aralık 2011, 03:40:48 »
benimde telefon doğrulaması istedi mesaj gönder dedim 2 gün mesaj falan gelmedi sonra ara dedim 15 saniye sonra aradı telesekreter bi kod verdi onu girdim doğrulanıp açıldı

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 11 Aralık 2011, 03:56:22 »
nasıl ele geçiriyorlar bilmiyorum fakat kazanınca yazmamak lazım kazanılan siteye çünkü kandığını yazınca belli bir süre sonra birileri hesabını alıp sanırım kendi adresini vermek için almaya çalışıyor. bende öyle ilginç birşey çktı anasayfa duvarında ve linkte  var böyle sorunları bildiğim için tıklamadım da ilgilenmedim de sonradan kayboldu