İşte "2011'i nasıl bilirdiniz?" başlıklı söz yarışmamızın kazananı;
"Bir gariban 2011 vardı.Boynu bükük umutları çökük,çorapları sökük.Sonra 2012 teyzesi geldi karnı kaslı,ağırbaşlı,pırlantası tek taşlı,ipekten de yumuşak saçlı.Ve bir öğüt verdi ona Sen sen ol sakın dönme geri,heder ettin bu yıl seni tüm sevenleri,köreltiverdin hisleri,dağıttın hevesleri şimdi sana son sözüm marş marş ileri..." sözüyle "Özlem Güliçer" olmuştur.
İşte "2011'i nasıl bilirdiniz?" başlıklı söz yarışmamızın kazananı;
"Bir gariban 2011 vardı.Boynu bükük umutları çökük,çorapları sökük.Sonra 2012 teyzesi geldi karnı kaslı,ağırbaşlı,pırlantası tek taşlı,ipekten de yumuşak saçlı.Ve bir öğüt verdi ona Sen sen ol sakın dönme geri,heder ettin bu yıl seni tüm sevenleri,köreltiverdin hisleri,dağıttın hevesleri şimdi sana son sözüm marş marş ileri..." sözüyle "Özlem Güliçer" olmuştur.
çok saçma olmuş kazanan metin

ben katılmadım kazanan forumdan çıksın diye forumda kazanamamış tüh
ya nedendir bilinmez ben bu sony'nin seçtiği yorumları hiç beğenemiyorum..şekil a da görüldüğü gibi...ben de katılmamıştım bu kampanyasına ama demekki katılsam da kazanamazmışım ..bu ne ya
şimdi aklıma geldi katılmıştım diye açtım bilgisayarı sonuç herzamankigibi hüsran ama olur inşallah bigün bende kazanırım üffff