0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben şimdi baya tırstım ee bunlara uygulamaya ızın verınce butun bılgılerımıze erısmıyolarmı kart nolarımıza felanda erısemezlermı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben şimdi baya tırstım ee bunlara uygulamaya ızın verınce butun bılgılerımıze erısmıyolarmı kart nolarımıza felanda erısemezlermı Sipariş vermediysen erişemezler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben şimdi baya tırstım ee bunlara uygulamaya ızın verınce butun bılgılerımıze erısmıyolarmı kart nolarımıza felanda erısemezlermı Sipariş vermediysen erişemezler.hayır sıparıs vermedım ama uygulamaya ızın verınce adımız soyadımız d.tarıhımız gıbı tum bılgelere erısıyolar ya ondan korkuyorum eşim gevertcek benı tabı davet edıp kabul edenlerde
Valla uygulama çok iyi yapılmıştı ya anlamak mümkün değil ama Apikoğlu bizim değildi diyorsa sahtedir o zaman.Paylaşan arkadaş nerden gördüğünü söylerse belki yapan çıkar ortaya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla uygulama çok iyi yapılmıştı ya anlamak mümkün değil ama Apikoğlu bizim değildi diyorsa sahtedir o zaman.Paylaşan arkadaş nerden gördüğünü söylerse belki yapan çıkar ortayaevet bu mantıklı gibi