Saat 15:00'da alıntı yarışmamız başlayacaktır. 7 adet alıntı sorumuza ilk ve en çok cevabı veren bir üyemize ŞAH MAT kitabı hediye edilecektir.
Herkese Bol şans..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Okuoku
4. Alıntı Sorusu
“Bunun için elinizden geleni yapıyordunuz.”
Hayır, yapmıyordu. Eğer yapsaydı, “Şimdi sinirlenip incinme. Erkeklerin seni çekici bulduklarından eminim. Ama ben onlardan biri değilim. Gerçekten de konuşmasını bilen, büyük göğüsleri ve gülünç saçı olan kadınları görünce tahrik olmuyorum. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz,” derdi.
Okuoku
5. Alıntı Sorusu
“Okulu bitirip öyle gideceğim,” dedim.
Bütün Dünya bana imkansız olduğunu bile söylese okulu biliyordum. O kadar emindim ki okulu sanki bitirMİŞ kadar mutluyum.(işte MİŞ gibilerimden biri)
O hafta içinde okuldan bir haber geldi. Yönetmelik değiştirilmişti. O yıl okul yönetimi, köklü bir sistem değişikliğine gitmeye karar verdiği için, elde kalan, alt sınıftan ders takmış bütün öğrencileri temizlemek istiyorlardı.
Okuoku
6. Alıntı Sorusu
Öğleden sonraki ortak derslerde Lissa ile birlikte oturduk ama çok fazla konuşmadık. Önceden bahsettiği bakışlar, bir an olsun peşimize bırakmıyordu ama çevremdekilerle ne kadar konuşursam, havanın da o kadar ısındığını fark ettim. Yavaş yavaş da olsa bizim kim olduğumuz hatırlanmaya başlamıştı ve çılgın hilemizin yarattığı şok da dalaveresi olmasa da ağır ağır sönmeye başlamıştı.
yarışmamız başlamıştır.. bu bağlantının altına okuoku yazarak yarışmamıza katılabilirsiniz.. yorumunu en çok beğendiren 2 kişiye tess gerritsen imzalı bıçak sırtı kitabı hediye edilecektir.
yarışmamız 12.12.2011 pazartesi günü son bulacaktır.